Πρόεδρος στη FIFA ή τελευταία θητεία στην UEFA ο Πλατινί

Oρίζοντα τέλους στη θητεία του στην UEFA έθεσε την Παρασκευή ο Μισέλ Πλατινί.

Πρόεδρος στη FIFA ή τελευταία θητεία στην UEFA ο Πλατινί

Σε συνέντευξη Τύπου που παραχώρησε στο περιθώριο της κλήρωσης του Europa League, o ισχυρός άνδρας του ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου κατέστησε σαφές ότι εφόσον δεν εκλεγεί στην προεδρία της FIFA τον προσεχή Φεβρουάριο, τότε η παρούσα θα είναι η τελευταία θητεία του στην UEFA.

Ο Πλατινί έχει ήδη καταθέσει την υποψηφιότητά του για την προεδρία της FIFA έχοντας ως στόχο να ηγηθεί μίας νέας προσπάθειας.

Εφόσον δεν τα καταφέρει, θα αποχωρήσει από την UEFA το 2019 μετά από 12 χρόνια παρουσίας στο τιμόνι του ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου.

Interviews ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ

Μαρία Τσαγκαράκη, η Κρητικιά φιλόλογος που θέλουν όλοι να παντρευτούν

Προτάσεις γάμου σε Ελλάδα και εξωτερικό και ένα δημόσιο αίτημα στο 'Πάμε Πακέτο' από ένα ερωτοχτυπημένο σχεδιαστή για να κάνει τα παιδιά του. Ναι, η εστεμμένη Μαρία είναι φουλ κορίτσι για σπίτι.

Δικαιοσύνη ΕΙΣΠΡΑΚΤΙΚΕΣ

Να φας έχεις, να πληρώσεις την τράπεζα δεν έχεις;

Παρά την αυστηροποίηση της νομοθεσίας και την επιβολή προστίμων 900.000 ευρώ, εταιρίες και δικηγορικά γραφεία φέρονται να κινούνται εκτός θεσμικού πλαισίου με όρους προσβολής της ανθρώπινης αξιοπρέπειας που θυμίζουν άλλες σκοτεινές εποχές... Το NEWS247 διερευνά τα αίτια και τις συνθήκες

 

Επιλογές

ΤΟ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΙΝΤΕΡΝΕΤ