Από κορυφαίος νέος ποδοσφαιριστής στη Μάλτα και τώρα στη Σλοβακία!

Για όσους παίζουν Football Manager αποτέλεσε... πουλέν, αφού το 2005 θεωρήθηκε ο καλύτερος νέος ποδοσφαιριστής στην Λατινική Αμερική. Λίγα χρόνια αργότερα κατάντησε να παρακαλάει ομάδες στην Μάλτα και πλέον προσπαθεί να "αναστήσει" την καριέρα του στην Σλοβακία στα 29 του χρόνια. Διαβάστε ποιος είναι.

Από κορυφαίος νέος ποδοσφαιριστής στη Μάλτα και τώρα στη Σλοβακία!
KERLON

Από την περίοδο 2004 και αργότερα το ύψος δεν έπαιζε κανένα ανασταλτικό παράγοντας έτσι ώστε ένας ποδοσφαιριστής να κάνει καριέρα. Αυτό λόγο του Λιονέλ Μέσι, ο οποίος άρχισε να κάνει... παπάδες σε νεαρή ηλικία με τη φανέλα της Μπαρτσελόνα και της Αργεντινής.

Έτσι, το 2005 ένας Βραζιλιάνος με ύψος μόλις 1.67 μέτρα κατακτούσε τον κόσμο. Πρωταθλητής με την Σελεσάο στο Πρωτάθλημα Λατινικής Αμερικής Κ17, MVP του τουρνουά και πρώτος σκόρερ με οκτώ γκολ, είδε το όνομα του να γίνεται πρωτοσέλιδο σε ολόκληρο τον πλανήτη και όλοι να τρελαίνονται με τον ξεχωριστό τρόπο που ντρίμπλαρε. Συγκεκριμένα με το... κεφάλι.

Ο λόγος για τον Κερλόν (Κερλόν Μόουρα Ντε Σόουζα) που όσο γρήγορα έκανε το "μπαμ", άλλο τόσο γρήγορα... ξεφούσκωσε. Σε σημείο μάλιστα να ξεκινήσει από την Κιέβο και τον Άγιαξ και να καταλήξει στην Μάλτα και τώρα την Σλοβακία.

Πριν λίγες ημέρες ο Κερλόν υπέγραψε συμβόλαιο 1.5 έτους με την Σπάρτακ Τρνάβα, ελπίζοντας πως θα αναστήσει την καριέρα του στα 29. Μακριά από τραυματισμούς και περιττά κιλά. Όπως μπορείτε να δείτε κι εσείς από τη φωτογραφία, βέβαια, πρέπει να χάσει αρκετό βάρος αν θέλει να γίνει ξανά ανταγωνιστικός.

News 24/7

24MEDIA NETWORK