Από τ' ασπρόμαυρα στα πράσινα ο Κλάους

Χρώματα στη φανέλα άλλαξε, το 33 ωστόσο δεν τ' αποχωρίστηκε ο Αθανασιάδης. Η ανακοίνωση αποχώρησης από τον ΠΑΟΚ και οι πρώτες εικόνες από την ένταξη στη Μακάμπι Χάιφα.

Από τ' ασπρόμαυρα στα πράσινα ο Κλάους

Το βράδυ της Τρίτης ο Κλάους Αθανασιάδης έκλεισε έναν μεγάλο κύκλο στον ΠΑΟΚ κι άνοιξε έναν μικρότερο στη Μακάμπι Χάιφα.

Οι τίτλοι τέλους στον "Δικέφαλο" έπεσαν μ' ένα τεράστιο "THANK YOU" και την ανακοίνωση που εξέδωσε η ασπρόμαυρη ΠΑΕ ενημερώνοντας για " τη μεταγραφή του Στέφανου Αθανασιάδη στη Μακάμπι Χάιφα. Ο ποδοσφαιριστής έμεινε ελεύθερος, με τον σύλλογο να διατηρεί ποσοστό μεταπώλησης. Η οικογένεια του ΠΑΟΚ ευχαριστεί από τα βάθη της καρδιάς της τον Κλάους για την ιστορικής σημασίας προσφορά του στην ομάδα που υπηρέτησε από κάθε πόστο τα τελευταία 20 χρόνια και του εύχεται ό,τι καλύτερο στη συνέχεια της σπουδαίας καριέρας του".

Την ίδια ώρα η Μακάμπι Χάιφα τον παρουσίαζε διαδικτυακά στο κοινό της ως μια από τις ηχηρές μεταγραφές του καλοκαιριού. "Είμαι πολύ χαρούμενος που βρίσκομαι εδώ και ανυπομονώ ν' αγωνιστώ για πρώτη φορά", ανέφερε ο διεθνής επιθετικός. Ο οποίος με το 33 έφυγε από τον ΠΑΟΚ και με αυτό πήγε στη Μακάμπι.

Από τ' ασπρόμαυρα στα πράσινα ο Κλάους

News 24/7

24MEDIA NETWORK