Αχόρταγος Στραματσόνι, ποιον παικταρά ζήτησε!

Τι κι αν έχει κάνει ήδη οκτώ μεταγραφές και πάει για την ένατη; Τι κι αν έχει ξοδέψει στο παζάρι περισσότερα απ' όσα έχουν δώσει ΠΑΟΚ, Παναθηναϊκό και ΑΕΚ μαζί; Ο... ασταμάτητος Στραματσόνι έκανε πρόταση σε παικταρά, αλλά έφαγε... πόρτα.

Αχόρταγος Στραματσόνι, ποιον παικταρά ζήτησε!
Stramaccioni

Μετά το... καταστροφικό πέρασμα του από τον πάγκο του Παναθηναϊκού ο Αντρέα Στραματσόνι δεν άργησε να βρει τον επόμενο σταθμό της καριέρας του. Η Σπάρτα Πράγας του έκανε πρόταση και στις 28 Μαΐου του 2017 ( έξι μήνες μετά το... πράσινο διαζύγιο) υπέγραψε στους Τσέχους, παίρνοντας ως... κληρονομιά από την Ελλάδα τους Λεωνίδα Βόκολο, Μάριο Γκαλίνοβιτς και Ρομπέρτο Μούτσι.

Όπως ήταν αναμενόμενο η Σπάρτα Πράγμας έκανε ένα σωρό μεταγραφές το καλοκαίρι, πραγματοποιώντας ολικό... λίφτινγκ στο ρόστερ της. Οκτώ προσθήκες, μία ακόμα που βρίσκεται στα σκαριά με συνολικό κόστος 8.600.000€! Περισσότερα, με διαφορά μάλιστα, απ' όσα έχουν δώσει μαζί ΠΑΟΚ, Παναθηναϊκός και ΑΕΚ αυτό το καλοκαίρι ( μέχρι στιγμής πάντα).

Το "μπαμ" βέβαια πήγε να γίνει με Ολλανδό παικταρά που στο παρελθόν συνεργάστηκε με τον Στραματσόνι, όταν οι δυο τους βρίσκονταν μαζί στην Ίντερ. Ο λόγος φυσικά για τον Γουέσλεϊ Σνάιντερ!

Την αποκάλυψη έκανε ο ίδιος ο Ιταλός τεχνικός, λέγοντας μάλιστα πως ο 33χρονος μέσος του ζήτησε 5.000.000€ το χρόνο και κάπου εκεί τελείωσε το... όνειρο. Όχι πως αυτό έχει σταματήσει τη "δίψα" του Στραματσόνι για μεταγραφές, καθώς ήδη ετοιμάζει το επόμενο... χτύπημα.

Κάτι μας λέει πως θα είναι είτε παίκτης που συνεργάστηκε στο παρελθόν, είτε από το Καμπιονάτο.

News 24/7

24MEDIA NETWORK