Αυτή η "μάχη" δεν έχει τελειώσει ακόμα για τον Μέσι

Μπορεί ο Λιονέλ Μέσι να ήταν ο μεγάλος θριαμβευτής του Clasico ανάμεσα σε Ρεάλ και Μπαρτσελόνα, υπάρχει όμως ένα... ντέρμπι που δεν έχει κριθεί ακόμα! Διαβάστε ποιος απειλεί το ρεκόρ του Αργεντινού.

Barcelona's Lionel Messi controls the ball during the Spanish La Liga soccer match between Real Madrid and Barcelona at the Santiago Bernabeu stadium in Madrid, Spain, Saturday, Dec. 23, 2017. (AP Photo/Francisco Seco)
messi AP IMAGES

Η Μπαρτσελόνα έκανε πάρτι μέσα στο "Μπερναμπέου" επικρατώντας 3-0 της Ρεάλ Μαδρίτης και "καθαρίζοντας" την υπόθεση τίτλος στην Πριμέρα ( στους 14 βαθμούς η διαφορά ανάμεσα στις δυο ομάδες πλέον, με την "βασίλισσα" να έχει ένα ματς λιγότερο όμως).

Το δεύτερο τέρμα για την ομάδα του Ερνέστο Βαλβέρδε πέτυχε ο Λιονέλ Μέσι, ο οποίος έσπασε ταυτόχρονα ρε ρεκόρ του Γκερντ Μίλερ! Έφτασε τα 526 γκολ φορώντας τη φανέλα ενός συλλόγου, με τον Γερμανό να μένει στα 525 με την Μπάγερν Μονάχου.

Πλέον, ο Αργεντινός μετρά 54 γκολ μέσα στο 2017 και παραμένει μόνος στην κορυφή στη συγκεκριμένη κατηγορία. Βέβαια, δεν θα πρέπει να νιώθει και πολύ άνετα, αφού υπάρχει ένας ποδοσφαιριστής που τον απειλεί και μάλιστα έχει, θεωρητικά, δυο ακόμα αγώνες να δώσει μέχρι το τέλος της χρονιάς!

Ο λόγος για τον Χάρι Κέιν, ο οποίος παίζει το Σάββατο στην έδρα της Μπέρνλι, ενώ στις 26/12 η Τότεναμ παίζει εντός κόντρα στην Σαουθάμπτον. Αν πετύχει τέσσερα γκολ, τότε ισοφαρίζει τον Μέσι. Με ένα ακόμα θα βγει πρώτος σκόρερ του 2017!

ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ

Λιονέλ Μέσι: 54 γκολ σε 64 αγώνες με Μπαρτσελόνα.

Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι 53 γκολ σε 55 αγώνες με Μπάγερν Μπνάχου.

Έντινσον Καβάνι: 53 γκολ σε 57 αγώνες με Παρί Σεν Ζερμέν.

Κριστιάνο Ρονάλντο: 53 γκολ σε 59 αγώνες με Ρεάλ Μαδρίτης.

Χάρι Κέβιν: 50 γκολ σε 48 αγώνες με Τότεναμ.

News 24/7

24MEDIA NETWORK