Ο Ινιέστα "έπιασε" τον Τσάβι στους τίτλους

Ο αρχηγός της Μπαρτσελόνα, Αντρές Ινιέστα έγινε ο Ισπανός ποδοσφαιριστής με τους περισσότερους τίτλους (28) στην ιστορία, μαζί με τον Τσάβι Ερνάντες, ύστερα από την κατάκτηση του Σούπερ Καπ Ευρώπης απέναντι στη Σεβίλλη. Διαβάστε πόσους τίτλους έχει ο Λιονέλ Μέσι.

Ο Ινιέστα "έπιασε" τον Τσάβι στους τίτλους

Η κατάκτηση του Σούπερ Καπ Ευρώπης από την Μπαρτσελόνα είχε ξεχωριστή σημασία για τον Αντρές Ινιέστα, καθώς έφτασε τους 28 τίτλους στην καριέρα του, όντας πλέον ο πρώτος Ισπανός στην ιστορία σε τρόπαια, μαζί με τον πρώην -πλέον- συμπαίκτη του, Τσάβι Ερνάντες.

Ο αρχηγός των "μπλαουγκράνα" έχει κατακτήσει 7 πρωταθλήματα Ισπανίας, 3 Copa Del Rey, 2 Ευρωπαϊκά πρωταθλήματα, 1 Παγκόσμιο Κύπελλο, 4 Champions League, 6 Σούπερ Καπ Ισπανίας, 3 Σούπερ Καπ Ευρώπης και 2 Παγκόσμια Κύπελλα Συλλόγων.

Στα 31 του χρόνια, ο Ινιέστα είναι σίγουρο πως θα ξεπεράσει τον Τσάβι και θα γίνει ο κορυφαίος Ισπανός στην ιστορία, όσον αφορά τους τίτλους, αφού θεωρείται απίθανο η Μπαρτσελόνα να μην κατακτήσει κάποιον τίτλο είτε την εφετινή σεζόν είτε τα προσεχή χρόνια.

Οι τίτλοι του αρχηγού της "Μπάρτσα" πριν το Σούπερ Καπ:

Από την άλλη πλευρά, ο σούπερ σταρ της "Μπάρτσα", Λιονέλ Μέσι έρχεται με... φόρα, αφού έχει πανηγυρίσει ήδη 25 τρόπαια με τους Καταλανούς, παρότι είναι μόλις 28 ετών.

Δείτε τους τίτλους του "Λίο":

Διαβάστε ακόμα:

Μπαρτσελόνα - Σεβίλλη 5-4 (4-4 κ.α.)

ΕΚΠΛΗΚΤΙΚΟ: Ο Μέσι είχε βάλει το ίδιο γκολ σε προθέρμανση!

Τα γκολ στο Μπαρτσελόνα - Σεβίλλη

News 24/7

24MEDIA NETWORK