Πήγε στην Άρσεναλ και ετοιμάζεται να "εκδικηθεί" τον Βαλβέρδε

Ύστερα από 10 χρόνια θητείας στη Μπαρτσελόνα, άφησε... μαύρη πέτρα πίσω του και μετέβη στο Λονδίνο, για λογαριασμό της Άρσεναλ. Ποιος είναι όμως αυτός που "άλλαξε" στρατόπεδο και με ποιον τρόπο ετοιμάζεται να "μπει" στο μάτι του Βαλβέρδε;

Barcelona head coach Ernesto Valverde sits on the bench prior to the Copa del Rey final soccer match between Barcelona and Sevilla at the Wanda Metropolitano stadium in Madrid, Spain, Saturday, April 21, 2018. (AP Photo/Paul White)
Barcelona head coach Ernesto Valverde sits on the bench prior to the Copa del Rey final soccer match between Barcelona and Sevilla at the Wanda Metropolitano stadium in Madrid, Spain, Saturday, April 21, 2018. (AP Photo/Paul White) AP IMAGE

Η Άρσεναλ δεν έχει ανακοινώσει ακόμα ποιος θα είναι ο νέος της προπονητής, ύστερα από την αποχώρηση του Αρσέν Βενγκέρ. Ωστόσο, λίγο καιρό πριν ανακοινωθεί ότι ο Αλσατός τεχνικός θα αποχωρήσει μετά από 22 χρόνια από τους Λονδρέζους, είχε προχωρήσει σε μία ενδιαφέρουσα πρόσληψη.

Τον περασμένο Ιανουάριο, διευθυντής ποδοσφαίρου στην ομάδα διορίστηκε ο Ραούλ Σανλέχι, ο οποίος είχε "τελειώσει" από την Μπαρτσελόνα, έχοντας εκτίσει 10χρονη θητεία στους Καταλανούς, αφού το συμβόλαιό του έληξε και δεν ανανεώθηκε.

Τη περίοδο που δούλευε για τους "μπλαουγκράνα" και συγκεκριμένα το καλοκαίρι του 2017, είχε καταφέρει να έρθει σε συμφωνία με τον μέσο της Νις, Ζαν Μικαέλ Σερί, του οποίου όμως η μεταγραφή "χάλασε" στο τελευταίο λεπτό και ο παίκτης δεν εντάχθηκε ποτέ στο ρόστερ του Ερνέστο Βαλβέρδε, παραμένοντας στη Γαλλία.

Τώρα, σύμφωνα με το Sky Sports, ο άνθρωπος που παραλίγο να φέρει τον Ιβοριανό πέρσι στο "Καμπ Νου", "άνοιξε" ξανά διαύλους επικοινωνίας με τους ατζέντηδες του ποδοσφαιριστή, προκειμένου να έρθει στο Λονδίνο και να φορέσει τη φανέλα των "κανονιέρηδων".

Ο Σερί υπολογίζεται πως μπορεί να αποκτηθεί με ένα ποσό της τάξεως των 45 εκατ. ευρώ, ωστόσο "σφήνα" φαίνεται πως θέλει να μπει και η Τσέλσι στην υπόθεση. Πάντως, αν πραγματοποιηθεί η συγκεκριμένη κίνηση, σίγουρα θα αποδειχθεί "ήττα" για το κλαμπ του Βαλβέρδε.

News 24/7

24MEDIA NETWORK