Στα σκαριά ανταλλαγή Άλβες - Μαρκίνιος

Μεταγραφική βόμβα έριξε στο twitter ο Ιταλός δημοσιογράφος Τανκρέντι Παλμέρι, αποκαλύπτοντας πως Παρί Σεν Ζερμέν και Μπαρτσελόνα βρίσκονται κοντά σε συμφωνία για την ανταλλαγή του Μαρκίνιος με τον Ντάνι Άλβες.

Στα σκαριά ανταλλαγή Άλβες - Μαρκίνιος

Σύμφωνα με τις δικές του πηγές, οι "μπλαουγκράνα" θα αγοράσουν τον Βραζιλιάνο στόπερ από τους πρωταθλητές Γαλλίας και εκτός ενός ποσού που θα χρειαστεί να ξοδέψουν για να τον κάνουν δικό τους (υπολογίζεται στα 20 εκατ. ευρώ) θα παραχωρήσουν και τον καλύτερο δεξιό μπακ του κόσμου.

Σε τέτοιες περιπτώσεις οι πληροφορίες είναι αναμενόμενα συγκεχυμένες, αφού πρόκειται για την αρχή του νήματος ενός εκ των κορυφαίων deal του καλοκαιρινού παζαριού.

Ακούγεται πάντως λογικό να συμβαίνει όλο αυτό, αφού η Μπαρτσελόνα προσπαθεί να ξεφορτωθεί τα "βαριά συμβόλαια" όπως αυτό του Άλβες, θέλοντας ταυτόχρονα να ενισχύσει απεγνωσμένα το κέντρο της άμυνας. Είναι χαρακτηριστικό πως -αν επιβεβαιωθούν οι πληροφορίες- στην Παρί Σεν Ζερμέν ο Βραζιλιάνος ακραίος θα κοστίζει οκτώ εκατ. ευρώ ετησίως για τα επόμενα τρία χρόνια.

Στα σκαριά ανταλλαγή Άλβες - Μαρκίνιος

Ίσως όλο αυτό το ντόμινο να είχε αποφευχθεί, αν η Μπαρτσελόνα είχε κινηθεί πιο γρήγορα και προλάβει να υλοποιήσει το μεγάλο στόχο της, την απόκτηση του Νταβίντ Λουίζ από την Τσέλσι. Από τη στιγμή που οι Παριζιάνοι απέκτησαν τον μπακ των "μπλε" και ο Μαρκίνιος βρέθηκε να περισσεύει, οι "μπλαουγκράνα" αποφάσισαν να κινηθούν για τον 20χρονο στόπερ.

Τώρα δηλαδή που έκριναν σκόπιμο να ξοδέψουν χρήματα για έναν κεντρικό αμυντικό, το κάνουν για έναν ταλαντούχο μεν, άπειρο δε ποδοσφαιριστή. Εκτός κι αν έχουν κάτι άλλο στο μυαλό τους. Η συνέχεια στο χορτάρι...

Όσο για την Παρί, θα παίζει του χρόνου με βραζιλιάνικη τετράδα στην άμυνα, τα 3/4 της οποίας είναι η βασική σύνθεση της "σελεσάο". Αν μη τι άλλο εντυπωσιακό.

Το tweet του Παλμέρι που έβαλε... φωτιά

News 24/7

24MEDIA NETWORK