Τελείωσαν τον Βίλμοτς από το Βέλγιο

Η αποτυχία του Βελγίου να φτάσει πιο μακριά από τον προημιτελικό του Euro 2016 χρεώθηκε αποκλειστικά στον Μαρκ Βίλμοτς.

Τελείωσαν τον Βίλμοτς από το Βέλγιο

Η Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία του Βελγίου ανακοίνωσε την αποχώρηση του Μαρκ Βίλμοτς από τον πάγκο της εθνικής ομάδας.

Προτού μπει στη διαδικασία να σχεδιάσει το πλάνο του για τα προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου, ο 47χρονος προπονητής ενημερώθηκε ότι παύεται των καθηκόντων του και πως το συμβόλαιό του, που έληγε το καλοκαίρι του 2018, θα λυθεί άμεσα.

Ο Βίλμοτς πλήρωσε το γεγονός ότι παρά το γεμάτο ταλέντο ρόστερ απέτυχε να οδηγήσει τους "κόκκινους διάβολους" πέρα από τα προημιτελικά του Euro 2016. Η ήττα 3-1 από την Ουαλία αποτέλεσε το κύκνειο άσμα του άλλοτε διεθνούς μέσου, ο οποίος μετά από επτά χρόνια στον εθνικό πάγκο (τρία ως βοηθός, τέσσερα ως πρώτος) βρίσκεται σε αναζήτηση ομάδας.

Το Βέλγιο είναι εκ των αντιπάλων της Εθνικής Ελλάδας στον όμιλο των προκριματικών του Μουντιάλ.

Interviews ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ

Μαρία Τσαγκαράκη, η Κρητικιά φιλόλογος που θέλουν όλοι να παντρευτούν

Προτάσεις γάμου σε Ελλάδα και εξωτερικό και ένα δημόσιο αίτημα στο 'Πάμε Πακέτο' από ένα ερωτοχτυπημένο σχεδιαστή για να κάνει τα παιδιά του. Ναι, η εστεμμένη Μαρία είναι φουλ κορίτσι για σπίτι.

Δικαιοσύνη ΕΙΣΠΡΑΚΤΙΚΕΣ

Να φας έχεις, να πληρώσεις την τράπεζα δεν έχεις;

Παρά την αυστηροποίηση της νομοθεσίας και την επιβολή προστίμων 900.000 ευρώ, εταιρίες και δικηγορικά γραφεία φέρονται να κινούνται εκτός θεσμικού πλαισίου με όρους προσβολής της ανθρώπινης αξιοπρέπειας που θυμίζουν άλλες σκοτεινές εποχές... Το NEWS247 διερευνά τα αίτια και τις συνθήκες

 

Επιλογές

ΤΟ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΙΝΤΕΡΝΕΤ