Απίστευτο! Οπαδοί της Σπάρτα πήγαν στην προπόνηση για να διώξουν τον Στραματσόνι!

Το κατάφερε και αυτό ο Αντρέα Στραματσόνι στην Τσεχία. Οι οργανωμένοι οπαδοί της Σπάρτα Πράγας πήγαν στην προπόνηση της ομάδας και τον αναζητούσαν με ένα εισιτήριο για την Ιταλία στο χέρι και ένα μπλουζάκι για... σουβενίρ (VIDEO)!

Απίστευτο! Οπαδοί της Σπάρτα πήγαν στην προπόνηση για να διώξουν τον Στραματσόνι!
Stramaccioni

Η αποτυχημένη σεζόν που διανύει η Σπάρτα Πράγας στην Τσεχία έχει βγάλει εκτός εαυτού τους οπαδούς της ομάδας, που χρεώνουν σε μεγάλο βαθμό την κακή πορεία στον Αντρέα Στραματσόνι.

Ο Ιταλός το καλοκαίρι υπέγραψε τριετές συμβόλαιο συνεργασίας με τον σύλλογο, ξόδεψε πάνω από 10.000.000€ για μεταγραφές, όμως η Σπάρτα βρίσκεται... 18 βαθμούς από την κορυφή και την Βικτόρια Πλζεν!

Έτσι, η σχέση του πρώην τεχνικού του Παναθηναϊκού με τους οπαδούς έχει φτάσει σε οριακό σημείο. Αρχικά του κούνησαν λευκά μαντήλια στις κερκίδες, ενώ τώρα δράση ανέλαβαν τα... μεγάλα κεφάλια.

Συγκεκριμένα οι οργανωμένοι οπαδοί έκαναν... ντου στην προπόνηση ψάχνοντας τον Ιταλό προπονητή, κρατώντας ένα αεροπορικό εισιτήριο για να επιστρέψει στην Ιταλία και ένα... μπλουζάκι ως σουβενίρ!

Φυσικά δεν κατάφεραν να μιλήσουν απευθείας αρκετά με τον Στραματσόνι, όμως είχαν επικοινωνία με μέλη της διοίκησης. Πάντως δεν είχαμε... επεισόδια, αφού την εμφάνιση της έκανε και η κλούβα της Αστυνομίας.

News 24/7

24MEDIA NETWORK