Δεν μπορεί να αποκλείσει τον ΠΑΟΚ η Ολίμπικ

Στο 0-0 έμεινε η αντίπαλος του ΠΑΟΚ στον 3ο προκριματικό γύρο του Γιουρόπα Λιγκ, Ολίμπικ Ντόνετσκ, κόντρα στην Ζίρκα Κιρόβοχραντ. Ποιοι ξεχώρισαν και που πρέπει να "χτυπήσει" ο δικέφαλος του βορρά.

Δεν μπορεί να αποκλείσει τον ΠΑΟΚ η Ολίμπικ

Θετικά μηνύματα με την... αρνητική της εικόνα άφησε η Ολίμπικ στον ΠΑΟΚ. Μετά τη νίκη της με 2-0 κόντρα στην Ολιεκσάντρια στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος, η ομάδα του Ρομάν Σανζάρ παρουσιάστηκε ακίνδυνη επιθετικά το απόγευμα της Κυριακής απέναντι στην Ζίρκα.

Η Ολίμπικ κατέβηκε με 4-4-2 που γινόταν 4-4-1-1 και η αλήθεια είναι πως πίεσε αρκετά στα πρώτα λεπτά της αναμέτρησης, με δυο και τρεις παίκτες κοντά στην περιοχή των γηπεδούχων. Στο 26ο λεπτό μάλιστα θα μπορούσε να είχε γίνει το 0-1, όμως αμυντικός της Ζίρκα έδιωξε πάνω στη γραμμή το πλασέ του Ρχαρσαλά.

Από εκείνο το σημείο και μετά ο ρυθμός έπεσε, οι γηπεδούχοι άρχισαν να παίρνουν τον έλεγχο και η Ολίμπικ... εξαφανίστηκε από τον αγωνιστικό χώρο στο μεγαλύτερο διάστημα μέχρι το τέλος. Ο ΠΑΟΚ, λοιπόν, μόνο με... θαύμα μπορεί να αποκλειστεί από αυτή την ομάδα που έχει πάντως 2-3 εξαιρετικές μονάδες.

Αντόν Κράβτσενκο: Ο ένας από τους δυο κεντρικούς αμυντικούς. Γρήγορος στις αντιδράσεις του, πάντα πρώτος πάνω στη μπάλα και με 3-4 καίριες παρεμβάσεις για να παραμείνει αυτό το 0-0.

Αντρέι Μπογκντάνοβ: Το μυαλό της Ολίμπικ στη μεσαία γραμμή. Καλός τεχνίτης, αλλά αργός. Πήρε πάνω του σχεδόν όλα τα στημένα. Από κάποιο σημείο και μετά χάθηκε, αφού δεν τον βοήθησαν οι συμπαίκτες του.

Μοχά Ρχαρσαλά: Έπαιξε στο αριστερό πλευρό και ότι επιθετική ενέργεια έγινε, ξεκίνησε από τα πόδια του. Επικίνδυνος αν και πάει για το κάτι παραπάνω.

Αρτέμ Σαμπάνοβ: Ο ΠΑΟΚ πρέπει να τον βάλει... σημάδι. Παρτενέρ του Κράβτσενκο, αλλά αρνητικός πρωταγωνιστής. Έκανε λάθη ακόμα και χωρίς πίεση, δίνοντας πολλά πάσες σε αντιπάλους. Στο δεύτερο μέρος γλίτωσε την αποβολή.

Η ΕΝΔΕΚΑΔΑ ΤΗΣ ΟΛΙΜΠΙΚ

Μαχαράτζε, Νιεμτσάνινοβ, Σαμπάνοβ, Κράβτσενκο, Λουκιαντσούκ, Μοχά Ρχαρσαλά, Τσιμπαλιούκ, Μπογκντάνοβ, Σεστακόβ (Μίκαλεφ), Χομούτοβ (Μπρίνκερ 72'), Μπιλένκι.(Μιχούνοβ 62').

News 24/7

24MEDIA NETWORK