Ανέλαβε την εθνική Δανίας ο Χαρέιντε

Αλλαγή σελίδας στον πάγκο της εθνικής Δανίας μιας και ο Άγκε Χαρέιντε αναλαμβάνει τα ηνία της ομάδας, αντικαθιστώντας τον επί 15 χρόνια προπονητή, Μόρτεν Όλσεν.

Ανέλαβε την εθνική Δανίας ο Χαρέιντε

Ο Άγκε Χαρέιντε είναι και επίσημα ο νέος τεχνικός της εθνικής Δανίας. Ο πάγκος της ομάδας είχε μείνει "ακέφαλος" εδώ και περίπου ένα μήνα, μιας και ο επί 15 χρόνια τεχνικός, Μόρτεν Όλσεν, παραιτήθηκε μετά τον αποκλεισμό της ομάδας από τα τελικά του Euro 2016.

Ο 62χρονος Χαρέιντε παραιτήθηκε από τον πάγκο της Μάλμε στην οποία βρισκόταν από το 2014, μετά το ταπεινωτικό 8-0 από τη Ρεάλ. Ωστόσο μέσα σε δύο ημέρες βρήκε νέα δουλειά! Στόχος του είναι να οδηγήσει τη Δανία στα τελικά του Μουντιάλ της Ρωσίας το καλοκαίρι του 2018.

Αφιερώματα ΑΔΗΜΟΣΙΕΥΤΕΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Όταν τα ελληνικά μουσεία έσωζαν τις αρχαιότητες μας από τους Ναζί. Αδημοσίευτες φωτογραφίες

Το news247 παρουσιάζει αδημοσίευτο υλικό από την τιτάνια προσπάθεια των Ελλήνων αρχαιολόγων να "εξαφανίσουν" τους θησαυρούς των μουσείων λίγο πριν την είσοδο των Γερμανών κατακτητών

Μηχανή του Χρόνου ΜΑΡΤΥΡΙΕΣ

1940, η πρώτη μέρα. Έτσι πήγαν οι Έλληνες στον πόλεμο

"Ετοιμάστε τις χειροβομβίδες κι αν δείτε τους θάμνους απέναντι να κουνιούνται, ρίξτε χωρίς δεύτερη σκέψη". Ιστορικό ντοκουμέντο με αυθεντικές μαρτυρίες των στρατιωτών από την πρώτη ημέρα του πολέμου (Pics)

 

Επιλογές

ΤΟ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΙΝΤΕΡΝΕΤ