Δωρεά 2.000.000 ευρώ από την UEFA για τα παιδιά των προσφύγων

Το κοινωνικό της πρόσωπο έδειξε η UEFA που αποφάσισε να δωρίσει 2.000.000 ευρώ στην "UEFA Foundation for Children", προκειμένου να βοηθήσει τα παιδιά των προσφύγων που φτάνουν στην Ευρώπη.

Δωρεά 2.000.000 ευρώ από την UEFA για τα παιδιά των προσφύγων

Σε μία σημαντική κίνηση προχώρησε η UEFA, καθώς αποφάσισε να δωρίσει 2.000.000 ευρώ στην "UEFA Foundation for Children", με σκοπό να βοηθήσει τα παιδιά των προσφύγων.

Η απόφαση ελήφθη από την εκτελεστική επιτροπή της Ευρωπαϊκής Ομοσπονδίας, που συνεδρίασε στο Σεντ Ζουλιέν της Μάλτα, υπό την προεδρία του Μισέλ Πλατινί.

Η "UEFA Foundation for Children" ιδρύθηκε στις 24 Απριλίου 2015 με στόχο να καλυτερεύσει την ζωή των παιδιών που αναγκάζονται να μεταναστεύσουν εξαιτίας των τρομακτικών συνθηκών που αντιμετωπίζουν στις χώρες τους, όπως ο πόλεμος και η φτώχεια.

"Προχωρήσαμε σε αυτή την δωρεά στην UEFA Foundation for Children για να βοηθήσουμε αυτούς που ταλαιπωρούνται μέσα σε αυτή την μεγάλη κρίση. Ελπίζουμε ότι θα είναι μία σημαντική συμβολή στις πρωτοβουλίες, που στοχεύουν στη βελτίωση των παιδιών των μεταναστών στην Ευρώπη και έξω από αυτή", είπε ο Γάλλος πρόεδρος της UEFA Μισέλ Πλατινί.

Interviews ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ

Μαρία Τσαγκαράκη, η Κρητικιά φιλόλογος που θέλουν όλοι να παντρευτούν

Προτάσεις γάμου σε Ελλάδα και εξωτερικό και ένα δημόσιο αίτημα στο 'Πάμε Πακέτο' από ένα ερωτοχτυπημένο σχεδιαστή για να κάνει τα παιδιά του. Ναι, η εστεμμένη Μαρία είναι φουλ κορίτσι για σπίτι.

Τράπεζες ΑΛΛΑΓΕΣ ΣΤΙΣ ΤΡΑΠΕΖΕΣ

Δύο νέοι πρόεδροι και ένας διευθύνων σύμβουλος

Η αντίστροφη μέτρηση για τις νέες διοικήσεις στις τράπεζες άρχισε. Στόχος είναι μέχρι τις 31 Οκτωβρίου να έχει κλείσει το θέμα, με νέα πρόσωπα στις θέσεις προέδρου σε Εθνική Τράπεζα και Πειραιώς, καθώς και σε νέο διευθύνοντα σύμβουλο, στην Πειραιώς. Ηδη, ο κ. Γ. Χατζηνικολάου έχει την έγκριση του ΤΧΣ για τη θέση προέδρου στην Πειραιώς και η ανάληψη των καθηκόντων του αναμένεται να ανακοινωθεί άμεσα. Παράλληλα, σε νέο ΔΣ στην Τράπεζα, θα επιλεγεί ο νέος διευθύνων σύμβουλος (ενώ ήδη στα προτεινόμενα ονόματα είναι και ο προσωρινός, κ. Γ. Πουλόπουλος). Την ίδια στιγμή, νέο πρόεδρο θα επιλέξει το ΔΣ της Εθνικής μέχρι τα τέλη της εβδομάδος

 

Επιλογές

ΤΟ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΙΝΤΕΡΝΕΤ