Εκδίκηση ο Ρομπέρτο Κάρλος, σόου ο Χουλκ

Η Σίβασπορ του Ρομπέρτο Κάρλος νίκησε 2-1 τη Γαλατάσαραϊ μία εβδομάδα μετά από τη νίκη των πρωταθλητών Τουρκίας επί της Φενέρμπαχτσε. Ο Χουλκ σημείωσε δύο γκολ, το ένα από τα 35 μέτρα, στη νίκη της Ζενίτ επί της Κράσνονταρ. Γκέλα για Σαχτάρ Ντόνετσκ και Ρέιντζερς, αντέχει η Σπόρτινγκ, έκπληξη η Ζούλτε Βάρεγκεμ.

Εκδίκηση ο Ρομπέρτο Κάρλος, σόου ο Χουλκ

Süper Lig

Ο άλλοτε μπακ της Φενέρμπαχτσε πήρε εκδίκηση για την ήττα της πρώην ομάδας του στο διηπειρωτικό ντέρμπι με τη Γαλατάσαραϊ και οδήγησε ως προπονητής τη Σίβασπορ στη νίκη 2-1 επί των πρωταθλητών Τουρκίας, χάρη σε γκολ του Τζον Ουτάκα στο 60'. Η απώλεια βαθμών δεν κόστισε πολύ στην ομάδα του Ρομπέρτο Μαντσίνι, μετά από το στοπ του Φάνη Γκέκα στην Μπεσίκτας. Αν και αγωνίστηκε για 90 λεπτά, ο Αλέξανδρος Τζιόλης δεν κατάφερε να αποτρέψει την ήττα της ουραγού Καϊσερίσπορ από την Ρίζεσπορ.

Εκδίκηση ο Ρομπέρτο Κάρλος, σόου ο Χουλκ

Premier League Ρωσίας

Η δαιμονιώδης φόρμα του Χουλκ επί Αντρέ Βίλας Μπόας συνεχίζεται και με δύο γκολ (και με μία προσπάθειά του να χρεώνεται αυτογκόλ) οδήγησε τη Ζενίτ σε νίκη 4-1 επί της Κράσνονταρ. Ένα από τα γκολ, μάλιστα, ήταν φάουλ σήμα κατατεθέν από τα 35 μέτρα. Η ΤΣΣΚΑ Μόσχας, πάντως, κράτησε την απόσταση 4 πόντων από τους πρωτοπόρους του πίνακα της βαθμολογίας χάρη στο 1-0 επί της Ουράλ.

Εκδίκηση ο Ρομπέρτο Κάρλος, σόου ο Χουλκ

Premier League Ουκρανίας

Η Βόρσκλα έκανε την έκπληξη και νίκησε 1-0 την Σαχτάρ Ντόνετσκ, η οποία πλήρωσε την κάκιστη εμφάνισή της με απώλεια της πρωτοπορίας. Η Ντνίπρο είχε εύκολο έργο με τη Μέταλουργκ Ζαπορίζιε και επικρατώντας 1-0, ισοβαθμεί στην κορυφή με την ομάδα του Μιρτσέα Λουτσέκσου.. Η Μέταλουργκ Ντόνετσκ νίκησε 3-0 τη Σεβαστόπολ με τον Βασίλη Πλιάτσικα να αγωνίζεται σε όλη τη διάρκεια του αγώνα. Η Γκόβερλα του Σωτήρη Μπαλάφα είχε ρεπό, αφού αγωνιζόταν με Άρσεναλ Κιέβου που έχει διαλυθεί.

Εκδίκηση ο Ρομπέρτο Κάρλος, σόου ο Χουλκ

Liga Sagres

Η Σπόρτινγκ Λισαβόνας έκανε το χρέος της απέναντι στη Ζιλ Βισέντε, νίκησε με 2-0 χάρη στα γκολ του Ισλάμ Σλιμανί στο 2' και τον Έλντον στο 91', και με την 5η σερί νίκη, παρέτεινε τη στέψη της Μπενφίκα κατά μία εβδομάδα.

Εκδίκηση ο Ρομπέρτο Κάρλος, σόου ο Χουλκ

Jupiler

Το γκολ του Τοργκάν Αζάρ στις καθυστερήσεις έδωσε τη νίκη 2-1 στη Ζούλτε Βάρεγκεμ επί της Μπριζ και με το 3/3 στα πλέι οφ, η περσινή φιναλίστ του πρωταθλήματος μπήκε ξανά στην κούρσα, αφήνοντας στην 4η θέση την ομάδα του Μισέλ Πρεντόμ. Με πρωταγωνιστή τον Σίλβιο Πρότο και τις επεμβάσεις του, η Άντερλεχτ πέρασε νικηφόρα 2-1 από την έδρα της Λόκερεν του Γιώργου Γκαλίτσιου (αγωνίστηκε σε όλο το παιχνίδι) και παραμένει σε τροχιά τίτλου. Ο Στέργος Μαρίνος έπαιξε σε όλο το 90λεπτο της νίκης 4-2 της Σαρλερουά επί της Σερκλ Μπριζ στο "Γιαν Μπρεϊντέλ".

Εκδίκηση ο Ρομπέρτο Κάρλος, σόου ο Χουλκ

Scottish Cup

Η Νταντί Γιουνάιτεντ έκανε την έκπληξη στο "Άιμπροξ" και νίκησε σχετικά άνετα τους Ρέιντζερς με 3-1 στον ημιτελικό του σκοτσέζικου κυπέλλου, παίρνοντας το "εισιτήριο" για τον τελικό όπου θα αντιμετωπίσει τη Σεντ Τζόνστον, η οποία νίκησε 2-1 την Αμπερντίν. Ο Γιώργος Σαμαράς της Σέλτικ και ο Βαγγέλης Οικονόμου της Ρος Κάουντι δεν είχαν αγωνιστικές υποχρεώσεις στην Premier League Σκοτίας λόγω της διακοπής, μετά από την ολοκλήρωση της πρώτης φάσης.

Οι υπόλοιποι Έλληνες του εξωτερικού

Ο Θάνος Πέτσος πέρασε ως αλλαγή στο 39', στην εντός έδρας "λευκή" ισοπαλία της Ράπιντ με την Άντμιρα για την Bundesliga Αυστρίας. Ο Ταξιάρχης Φούντας έμεινε εκτός αποστολής στη νίκη της Γκρέντινγκ με 2-1 επί της Βόλφσμπεργκερ. Στη δεύτερη κατηγορία της Αυστρίας, ο Χρήστος Παπαδημητρίου έμεινε εκτός αποστολής στην εντός έδρας ισοπαλία 2-2 της Λίφερινγκ με την Χάρτμπεργκ.

Ο Παντελής Καπετάνος έμεινε εκτός αποστολής στην πρώτη φετινή ήττα της Στεάουα στο πρωτάθλημα, με 1-0 από τη Βασλούι μέσα στο Βουκουρέστι. Ο Μανώλης Παπαστεριανός, από την πλευρά του, έμεινε εκτός αποστολής στην εκτός έδρας ήττα της Κονκόρντια από την Άστραι Τζιούρτζιου, που έκλεισε την "ψαλίδα" από την κορυφή στους 6 πόντους.

Ο Βασίλης Αποστολόπουλος έμεινε εκτός αποστολής στην ήττα της Πούσκας από την Φερεντσβάρος με 1-0.

Ο Γιάννης Παπαδόπουλος αγωνίστηκε για 90 λεπτά στην ήττα της Κρακόβια Κρακοβίας από την Κορόνια Κιέλτσε για την Ekstraklasa.

News 24/7

24MEDIA NETWORK