Εκλιπαρεί για ομάδα ο Αμπντούν

Αμπντούν μόνος ψάχνεται. Ο Αλγερινός εξτρέμ, που έλαμψε με Καβάλα και Ολυμπιακό, εξομολογείται ιστορίες που δεν έχει ξαναπεί. Για το πώς έφυγε από τον Ολυμπιακό, το χαρακτήρα του και την ανάγκη του να επανέλθει στη δράση.

Εκλιπαρεί για ομάδα ο Αμπντούν

Χωρίς ομάδα από τα τέλη Αυγούστου, ο Τζαμέλ Αμπντούν έχει ανάγκη να εργαστεί. Όχι για βιοποριστικούς λόγους. Λεφτά όσο να 'ναι έβγαλε, έχοντας πίσω του μια πλούσια καριέρα με κάποιους πολύ αξιόλογους σταθμούς (Αζαξιό, Σίτι, Ναντ, Καβάλα, Ολυμπιακός, Νότιγχαμ Φόρεστ, Λόκερεν, Βέροια). Αυτό που τον ενδιαφέρει είναι να πιστέψουν ξανά να σε αυτόν και να του δώσουν μια ευκαιρία. Γιατί στα 30 του, ο Αλγερινός εξτρέμ πιστεύει ότι δεν έχει τελειώσει.

" Εγώ να παίξω ποδόσφαιρο θέλω. Δεν θα κάνω καμία κουβέντα για το οικονομικό. Η μπάλα είναι η ζωή μου. Αν μια ομάδας έχει τ' αρ...ια, ας με πάρει. Και υπόσχομαι πως θα μιλήσουμε γι' αυτό αργότερα", ανέφερε σε μια απολογιστική συνέντευξη που παραχώρησε στο France Football.

Ο Αμπντούν προσπάθησε να υπερασπιστεί τον εαυτό του και καλεί όσους δεν τον γνωρίζουν " να κάνουν τον κόπο να ρωτήσουν τον Βαλβέρδε και τον Ζαρντίμ, αυτοί θα τους εξηγήσουν ποιος είμαι και ποια είναι η καθημερινή συμπεριφορά μου".

Εκλιπαρεί για ομάδα ο Αμπντούν

Ο Ισπανός και ο Πορτογάλος ήταν οι δύο από τους προπονητές που είχε στον Ολυμπιακό, δύο προπονητές που ο λόγος τους μετράει. Ο Αλγερινός πάντως ήταν αυτός που επέλεξε να κλείσει τον κύκλο του στον Πειραιά. Και τώρα το έχει μετανιώσει. " Μου πούλησαν ένα όνειρο. Ο πρόεδρος μού εξήγησε ότι η ομάδα θα χτιζόταν γύρω μου, ότι ο στόχος ήταν η Premier League, με αποτέλεσμα να υπογράψω για τρία χρόνια. Όταν όμως έφτασα εκεί αντιλήφθηκα ότι ο πρόεδρος δεν αποφάσιζε για όλα. Ήταν ένα πιόνι. Ο κόουτς Μπίλι Ντέιβις δεν με ήθελε καθόλου. Πολύ γρήγορα με έθεσε στο περιθώριο.

Έπαιζα με το μαχαίρι στο λαιμό. Το κλαμπ είχε απογοητευτικά αποτελέσματα. Μετά ήρθε ο Στιούαρτ Πιρς. Τον είχα στην Μάντσεστερ Σίτι 6 χρόνια πριν. Δεν με υπολόγιζε και μου είπε "μπορείς να φύγεις". Βλέπω τον πρόεδρο και του λέω: με έπεισες να έρθω ως πρωταγωνιστής τη στιγμή που ήμουν πολύ καλά στον Ολυμπιακό, μου διέλυσες το κεφάλι να έρθω, τσακώθηκα με τον πρόεδρο στον Πειραιά με τον οποίο είχα εξαιρετικές σχέσεις.

Αντιλήφθηκα το λάθος μου εκείνη τη στιγμή. Ήμουν σε ένα σύλλογο μέσα στην 20άδα της Ευρώπης και βρέθηκα σε ένα... μαγειρείο της 2ης κατηγορίας στην Αγγλία.

Έπεσα στην παγίδα, δεν υπήρχε καμία επικοινωνία με τον πρόεδρο. Σε όσους πουν ότι δεν ήμουν ακέραιος, είναι λάθος. Κοιτώντας την εξέλιξη του συλλόγου, υπήρχε ένα ξεκάθαρο πρόβλημα διαχείρισης. Τα πράγματα ολοένα και χειροτερεύουν", κατέληξε.

News 24/7

24MEDIA NETWORK