Εσείς το ξέρατε ότι έχει αυτές τις ματσάρες απόψε;

Εκτός από τη δική μας... αγαπημένη Super League Σουρωτή, την Κυριακή στην Ευρώπη έχει... ματσάρες που δεν χάνονται. Από ντέρμπι (Λάτσιο - Ρόμα, Παρί - Μονακό, Μπενφίκα - Πόρτο) μέχρι και μάχες για τα εισιτήρια που οδηγούν στους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ. Αναλυτικά το πρόγραμμα και οι τηλεοπτικές μεταδόσεις.

Εσείς το ξέρατε ότι έχει αυτές τις ματσάρες απόψε;
roma lazio manolas

ΑΓΓΛΙΑ

Νιούκαστλ - Άρσεναλ (15:30, Cosmote S1)

Γουλβς - Μπέρμιγχαμ (14:00, NOVA S5)

Η Νιούκαστλ έχει σωθεί στην Πρέμιερ Λιγκ, ενώ η Άρσεναλ έτσι όπως τα κατάφερε κυνηγάει πλέον την Τσέλσι στην 5η θέση και την... Ευρώπη. Στο άλλο ματς η Γουλβς, που παίζει μπαλάρα, κλειδώνει με νίκη ουσιαστικά την άνοδο της στην πρώτη κατηγορία.

ΙΤΑΛΙΑ

Μίλαν - Νάπολι (16:00, Cosmote S7)

Λάτσιο - Ρόμα (21:45, Cosmote S1)

Δυο σημαντικές μάχες για την Ευρώπη και την κορυφή του πρωταθλήματος. Βέβαια το ντέρμπι της Λάτσιο με την Ρόμα είναι πάντα ιδιαίτερο και λόγω... πολιτικών καταστάσεων.

ΓΕΡΜΑΝΙΑ

Σάλκε - Μπορούσια Ντόρτμουντ (16:30, Cosmote S3)

Η μάχη για τη δεύτερη θέση στην Μπουντεσλίγκα, αφού η Μπάγερν έκανε και φέτος... περίπατο. Ουσιαστικά είναι μάχη τριών, με την Λεβερκούζεν να βρίσκεται σε απόσταση αναπνοής. Θέλουν νίκη και οι δυο για να κλειδώσουν επίσης το Τσάμπιονς Λιγκ.

ΙΣΠΑΝΙΑ

Μάλαγα - Ρεάλ Μαδρίτης (21:45, Cosmote S2)

Εντάξει δεν το λες ματσάρα, αλλά η Ρεάλ παραμένει... Ρεάλ και ποιος δεν θέλει να δει την παρέα του Κριστιάνο Ρονάλντο; Το μυαλό βέβαια βρίσκεται στο Τσάμπιονς Λιγκ και ο Πορτογάλος θα ξεκουραστεί.

ΓΑΛΛΙΑ

Παρί Σεν Ζερμέν - Μονακό (22:00, NOVA S2)

Ντέρμπι και στην Γαλλία με βαθμολογικό ενδιαφέρον. Όχι τόσο προς την κορυφή, αλλά για τη δεύτερη θέση και την απευθείας συμμετοχή στους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ. Με νίκη η Μονακό ξεφεύγει επτά πόντους από την τρίτη Λυών.

ΠΟΡΤΟΓΑΛΙΑ

Μπενφίκα - Πόρτο (20:00, Cosmote S3)

Το ντέρμπι της Πορτογαλίας και κρίσιμος αγώνας για την ανάδειξη του πρωταθλητή. Η Μπενφίκα είναι στην κορυφή με ένα πόντο διαφορά από την Πόρτο, οπότε καταλαβαίνετε τη σημασία του ματς.

ΟΛΛΑΝΔΙΑ

Αϊντχόφεν - Άγιαξ (17:45, NOVA S4)

Μάχη για τον τίτλο! ΟΚ, η Αϊντχόφεν είναι επτά πόντους μπροστά, όμως με διπλό η διαφορά θα μειωθεί και η κούρσα θα αποκτήσει άλλο ενδιαφέρον.

Γ.

News 24/7

24MEDIA NETWORK