EURO K21: Η Πορτογαλία διέλυσε με 5-0 τη Γερμανία

Στον τελικό του Euro K21 προκρίθηκε η Πορτογαλία διαλύοντας στον ημιτελικό της διοργάνωσης τη Γερμανία των Τερ Στέγκεν, Φόλαντ και Τσαν με 5-0!

EURO K21: Η Πορτογαλία διέλυσε με 5-0 τη Γερμανία

Μια τεράστια νίκη πανηγύρισε η Πορτογαλία στα ημιτελικά του Euro K21 που διεξάγεται στην Τσεχία, διαλύοντας με 5-0 την πανίσχυρη Γερμανία των Τερ Στέγκεν, Φόλαντ και Τσαν και πήρε την πρόκριση στον τελικό. Οι Πορτογάλοι ξεκίνησαν εντυπωσιακά την αναμέτρηση κόντρα στο φαβορί της διοργάνωσης και μόλις στο 25ο λεπτό άνοιξαν το σκορ με ένα δυνατό σουτ του Μπερνάρντο Σίλβα. Επτά λεπτά αργότερα, ο Ρικάρντο έγραψε το 2-0.

Πριν το τέλος του ημιχρόνου και πιο συγκεκριμένα στο πρώτο λεπτό των καθυστερήσεων ο Ιβάν Καβαλέιρο, που ήδη είναι περιζήτητος από πολλές ευρωπαϊκές ομάδες έκανε το 3-0 για την ομάδα του. Στο πρώτο λεπτό του δευτέρου ημιχρόνου η Πορτογαλία ανέβασε το δείκτη του σκορ στο 4-0 με μακρινό σουτ του Ζοάο Μάριο, το οποίο κόντραρε και μπέρδεψε τον Τερ Στέγκεν.

Οι Γερμανοί δεν μπορούσαν με τίποτα να ανακόψουν το ρυθμό των δαιμονισμένων Πορτογάλων που στο 71' έφτασαν και στο 5-0 με τον Ρικάρντο Όρτα. Τέσσερα λεπτά αργότερα ο Μπίτενκουρτ της Γερμανίας αποβλήθηκε, αφήνοντας με 10 παίκτες της ομάδα του. Το αποτέλεσμα δεν άλλαξε μέχρι το φινάλε, με την Πορτογαλία να έχει πλέον την ευκαιρία να στεφθεί πρωταθλήτρια Ευρώπης Κ21.

Οι συνθέσεις:

Πορτογαλία (4-3-3): Χοσέ Σα, Εσγάιο, Ολιβέιρα, Φιγκεϊρέδο, Γκερέιρο (64' Κανσέλο), Ολιβέιρα, Μάριο, Καρβάλιο, Καβαλέιρο (45' Όρτα), Σίλβα Μ. (50' Σίλβα Ρ.), Ρικάρντο

Γερμανία (4-1-4-1): Τερ Στέγκεν, Κορμπ (87' Κλάους), Γκίντερ, Χάιντς, Γκούντερ, Γκάις (46' Μέγερ), Γιούνες, Τσαν, Κίμιχ, Σουλτς (50' Μπίτενκουρτ), Φόλαντ

News 24/7

24MEDIA NETWORK