Αναβολή στο Βέλγιο - Πορτογαλία

Οι τρομοκρατικές επιθέσεις στις Βρυξέλλες έχουν και... αθλητικά απόνερα.

Αναβολή στο Βέλγιο - Πορτογαλία

Στην αναβολή του αγώνα της Εθνικής ομάδας του Βελγίου με την αντίστοιχη της Πορτογαλίας προχώρησε την Τετάρτη η βελγική ποδοσφαιρική ομοσπονδία.

O αγώνας επρόκειτο να διεξαχθεί την προσεχή Τρίτη στο "King Baudouin" των Βρυξελλών (Χέιζελ) αλλά ο Δήμος της βελγικής πρωτεύουσας, μετά τις τρομοκρατικές επιθέσεις στην πόλη, αιτήθηκε αναβολή.

Η Ομοσπονδία έκανε αμέσως δεκτό το αίτημα αφού κρίθηκε ότι συντρέχουν σοβαροί λόγοι ασφαλείας.

Interviews ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ

Μαρία Τσαγκαράκη, η Κρητικιά φιλόλογος που θέλουν όλοι να παντρευτούν

Προτάσεις γάμου σε Ελλάδα και εξωτερικό και ένα δημόσιο αίτημα στο 'Πάμε Πακέτο' από ένα ερωτοχτυπημένο σχεδιαστή για να κάνει τα παιδιά του. Ναι, η εστεμμένη Μαρία είναι φουλ κορίτσι για σπίτι.

Τράπεζες ΑΛΛΑΓΕΣ ΣΤΙΣ ΤΡΑΠΕΖΕΣ

Δύο νέοι πρόεδροι και ένας διευθύνων σύμβουλος

Η αντίστροφη μέτρηση για τις νέες διοικήσεις στις τράπεζες άρχισε. Στόχος είναι μέχρι τις 31 Οκτωβρίου να έχει κλείσει το θέμα, με νέα πρόσωπα στις θέσεις προέδρου σε Εθνική Τράπεζα και Πειραιώς, καθώς και σε νέο διευθύνοντα σύμβουλο, στην Πειραιώς. Ηδη, ο κ. Γ. Χατζηνικολάου έχει την έγκριση του ΤΧΣ για τη θέση προέδρου στην Πειραιώς και η ανάληψη των καθηκόντων του αναμένεται να ανακοινωθεί άμεσα. Παράλληλα, σε νέο ΔΣ στην Τράπεζα, θα επιλεγεί ο νέος διευθύνων σύμβουλος (ενώ ήδη στα προτεινόμενα ονόματα είναι και ο προσωρινός, κ. Γ. Πουλόπουλος). Την ίδια στιγμή, νέο πρόεδρο θα επιλέξει το ΔΣ της Εθνικής μέχρι τα τέλη της εβδομάδος

 

Επιλογές

ΤΟ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΙΝΤΕΡΝΕΤ