Φιορεντίνα-Μπαρτσελόνα 2-1

Με δύο γκολ του Μπερναρντέσκι, η Φιορεντίνα επικράτησε της Μπαρτσελόνα με 2-1 σε φιλική αναμέτρηση στο πλαίσιο του International Champions Cup και υποχρέωσε τους "μπλαουγκράνα" σε τρίτη συνεχόμενη φιλική ήττα.

Φιορεντίνα-Μπαρτσελόνα 2-1

Την τρίτη συνεχόμενη φιλική ήττα γνώρισε η Μπαρτσελόνα, αυτή τη φορά από την Φιορεντίνα, η οποία πραγματοποίησε καλή εμφάνιση στο πρώτο ματς του Πάουλο Σόουζα στον πάγκο.

Οι Ιταλοί ξεκίνησαν το ματς δυναμικά, με τον Μπερναρντέσκι να ανοίγει το σκορ μόλις στο 4ο λεπτό. Οκτώ λεπτά αργότερα, ο ίδιος παίκτης κατάφερε να δώσει προβάδισμα δύο τερμάτων στην ομάδα του. Στο 17', ο Λουίς Σουάρες κατάφερε να μειώσει σε 2-1, ωστόσο στη συνέχεια ο ρυθμός έπεσε, με αποτέλεσμα η ομάδα του Λουίς Ενρίκε να υποχρεωθεί σε μία ακόμη ήττα.

Οι συνθέσεις:

Φιορεντίνα: Ταταρουσάνου, Τόμοβιτς, Γκονσάλο Ρονρίγκες, Ρονκάγλια (79' Ρέμπιτς), Πασκουάλ (75' Μπάγκαντουρ), Μπόρχα Βαλέρο, Μπάντελ (46' Μάριο Σουάρεθ), Χοακίν (64' Μάρκος Αλόνσο), Μπερναρντέσκι, Ίλιτσιτς (65' Βεσίνο), Μπαμπακάρ (46' Τζουζέπε Ρόσι).

Μπαρτσελόνα: Τερ Στέγκεν (78' Μασίπ), Σέρτζι Ρομπέρτο, Πικέ, Βερμάλεν, Τζόρντι Άλμπα, Μπουσκέτς, Ράκιτιτς (66' Μπάρτρα), Ινιέστα (46' Ελ Χανταντί), Ραφίνια (78' Γκουμπάου), Πέδρο, Λουίς Σουάρες (64' Σάντρο Ραμίρεθ).

Το LIVE του αγώνα:

Η σελίδα ανανεώνεται αυτόματα όποτε υπάρχει νέα καταχώρηση - δεν χρειάζεται refresh

News 24/7

24MEDIA NETWORK