Γκολ ο Σαμαράς, ισόπαλοι οι Έλληνες στην Ουκρανία

Ο Γιώργος Σαμαράς επέστρεψε στη βασική ενδεκάδα της Σέλτικ και σκόραρε στη νίκη επί της Νταντί Γιουνάιτεντ. Σωτήρης Μπαλάφας και Βασίλης Πλιάτσικας αναδείχθηκαν ισόπαλοι στην Ουκρανία. "Χαστούκι" σε Σταντάρ Λιέγης και Αϊντχόφεν.

Γκολ ο Σαμαράς, ισόπαλοι οι Έλληνες στην Ουκρανία

Premier League Σκοτίας

Ο Γιώργος Σαμαράς αγωνίστηκε ως βασικός για πρώτη φορά μετά από 3 μήνες στο πρωτάθλημα και σημείωσε το 5ο τέρμα του με τη φανέλα της Σέλτικ, στην εκτός έδρας νίκη 2-0 επί της Νταντί Γιουνάιτεντ. Ο Βαγγέλης Οικονόμου αγωνίστηκε για 87 λεπτά στην εντός έδρας ήττα της Ρος Κάουντι από την Ινβερνές.

Γκολ ο Σαμαράς, ισόπαλοι οι Έλληνες στην Ουκρανία

Premier League Ουκρανίας

Η Σαχτάρ Ντόνετσκ έκανε το καθήκον της με αντίπαλο την Καρπάτι στην "Ντόνμπας Αρένα", κράτησε τη διαφορά από την Ντνίπρο στους 3 πόντους μετά από τη νίκη της τελευταίας με 2-0 επί της προτελευταίας Ταβρίγια, αλλά έχει έναν αγώνα περισσότερο, στη μάχη του τίτλου. Στο "ελληνικό ντέρμπι", η Γκόβερλα του Σωτήρη Μπαλάφα (μπήκε ως αλλαγή στο 82') αναδείχθηκε ισόπαλη δίχως τέρματα με την Μέταλουργκ Ντόνετσκ του Βασίλη Πλιάτσικα (αγωνίστηκε σε όλο το παιχνίδι).

Γκολ ο Σαμαράς, ισόπαλοι οι Έλληνες στην Ουκρανία

Premier League Ρωσίας

Η ΤΣΣΚΑ Μόσχας "καθάρισε" μέσα στα πρώτα 7 λεπτά την αναμέτρηση με την Κρίλια Σοβέτοφ στο Ροστόφ και παίρνοντας γρήγορο προβάδισμα δύο τερμάτων με τους Ζόραν Τόσιτς και Σεϊντού Ντουμπιά έφτασε στη νίκη 3-1, που τη φέρνει κοντά στο δίδυμο κορυφής Λοκομοτίβ Μόσχας - Ζενίτ.

Γκολ ο Σαμαράς, ισόπαλοι οι Έλληνες στην Ουκρανία

Süper Lig

Η Μπεσίκτας επέστρεψε στις νίκες και το 2-1 επί της ουραγού Καϊσερίσπορ στην Κωνσταντινούπολη την έφερε ξανά μόνη 2η στη βαθμολογία, με ένα παιχνίδι περισσότερο από τη Γαλατάσαραϊ. Για τους ηττημένους, ο Αλέξανδρος Τζιόλης αγωνίστηκε σε όλη τη διάρκεια του αγώνα, ενώ ο Φάνης Γκέκας έπαιξε επίσης 90λεπτο στην εκτός έδρας ισοπαλία της Κόνιασπορ με την Αντάλιασπορ.

Γκολ ο Σαμαράς, ισόπαλοι οι Έλληνες στην Ουκρανία

Α' Κατηγορία

Δίχως νικητή, αλλά με πολλές φωνές για τη διαιτησία έληξε η διπλή μάχη του τίτλου. Η ΑΕΛ αναδείχθηκε ισόπαλη 1-1 με τον Απόλλωνα στη Λεμεσό, ενώ ο ΑΠΟΕΛ έμεινε στο 0-0 στο μεγάλο παιχνίδι με την Ομόνοια. Συνεχίζεται η κατρακύλα της Ανόρθωσης που ηττήθηκε εντός έδρας από τον Ερμή.

Διαβάστε περισσότερα εδώ.

Γκολ ο Σαμαράς, ισόπαλοι οι Έλληνες στην Ουκρανία

Eredivisie

Η απώλεια του Φιλίπ Κοκού, μετά από την επέμβαση αφαίρεσης όγκου στην πλάτη, αποδεικνύεται κομβική για την Αϊντχόφεν. Οι οκτώ σερί νίκες έγιναν δύο σερί ήττες μετά από τη συντριβή με 3-0 στο "Άμπε Λένστρα" της Χέρενφεν, που μπορεί να αφήσει την Αϊντχόφεν ακόμα και 7 βαθμούς μακριά από τη 2η θέση που οδηγεί στο Champions League. Ο Θανάσης Καραγκούνης παρακολούθησε από τον πάγκο την εντός έδρας ήττα 1-0 της Τσβόλε από την Χρόνινχεν.

Γκολ ο Σαμαράς, ισόπαλοι οι Έλληνες στην Ουκρανία

Jupiler

Η Ζούλτε Βάρεγκεμ διατηρήθηκε αήττητη εντός έδρας μετά από τον θρίαμβο με 2-0 επί της πρωτοπόρου Σταντάρ Λιέγης στη 2η αγωνιστική των πλέι οφ τίτλου. Η Λόκερεν αναδείχθηκε ισόπαλη 1-1 με την Γκενκ και τον Γιώργο Γκαλίτσιο να αγωνίζεται σε όλο το παιχνίδι για τους γηπεδούχους. Ισόπαλο με το ίδιο σκορ και το παιχνίδι της Σαρλερουά με την Κόρτραϊκ για τα προκριματικά του Europa League, με τον Στέργο Μαρίνο να περνάει ως αλλαγή στο ημίχρονο για τους γηπεδούχους.

Γκολ ο Σαμαράς, ισόπαλοι οι Έλληνες στην Ουκρανία

Liga Sagres

Η Σπόρτινγκ Λισαβόνας δεν παρατάει το θαύμα του τίτλου και επικρατώντας εύκολα με 3-1 στην έδρα της Πάσος Φερέιρα, "ψαλίδισε" στους 4 πόντους τη διαφορά από την πρωτοπόρο Μπενφίκα που έχει ένα παιχνίδι λιγότερο.

Οι υπόλοιποι Έλληνες του εξωτερικού

Ο Ταξιάρχης Φούντας έμεινε εκτός αποστολής στην εντός έδρας ήττα της Γκρέντιγκ απέναντι στην πρωταθλήτρια Αυστρίας Ζάλτσμπουργκ στην οποία ανήκουν τα δικαιώματά του. Η Λίφερινγκ νίκησε 3-0 τη Σεντ Πόλτεν για τη 2η κατηγορία της Αυστρίας, με τον Χρήστο Παπαδημητρίου να μένει εκτός αποστολής.

Ο Βασίλης Αποστολόπουλος έμεινε εκτός αποστολής στην εντός έδρας ήττα της Πούσκας με 2-1 από τη Χάλαντας για την πρώτη κατηγορία του ουγγρικού πρωταθλήματος.

Ο Παντελής Καπετάνος έμεινε εκτός αποστολής στην εκτός έδρας "λευκή" ισοπαλία της πρωτοπόρου Στεάουα με την Πόλι Τιμισοάρα για την 26η αγωνιστική του πρωταθλήματος Ρουμανίας. Με βασικό και αναντικατάστατο τον Μανώλη Παπαστεριανό, η Κονκόρντια νίκησε 2-0 την Τσεαχλάουλ Πιάτρα Νέαμτς.

Ο Στέλιος Ηλιάδης δεν αγωνίστηκε στην εντός έδρας ισοπαλία της Λοκομοτίβ Πλοβντίβ με την πρωτοπόρο του βουλγαρικού πρωταθλήματος, Λουντογκόρετς.

News 24/7

24MEDIA NETWORK