Γκούμας: "Χωρίς άγχος στον ημιτελικό"

Ο Γιάννης Γκούμας, έμεινε ικανοποιημένος από τις προσπάθειες των ποδοσφαιριστών του παρά την ήττα από την Γαλλία, ενώ ο Ευθύμης Κουλούρης μίλησε για την περηφάνια που νιώθει η Εθνική Νέων για την πρόκριση στην ημιτελική φάση του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος U19.

"Αξίζουν πολλά συγχαρητήρια στην ομάδα για την πρόκριση τα ημιτελικά. Αγωνιστήκαμε κόντρα στους Γάλλους για τη νίκη, όπως κάνουμε σε όλα τα ματς, όμως αυτό δεν μας βγήκε στο γήπεδο. Πετύχαμε, ωστόσο, το στόχο μας που ήταν η πρόκριση στις τέσσερις κορυφαίες ευρωπαϊκές ομάδες.

Ως διοργανωτές δεν δώσαμε επίσημους αγώνες στις προκριματικές φάσεις και θέλαμε να αποδείξουμε ότι αξίζαμε τη συμμετοχή μας στην τελική φάση. Τώρα που τα καταφέραμε θεωρώ ότι αποβάλλαμε το άγχος και στον ημιτελικό θα τα δώσουμε όλα από το 1ο έως το τελευταίο λεπτό και θα προσπαθήσουμε για το καλύτερο. Στο ποδόσφαιρο όλα γίνονται", ήταν το σχόλιο του Γιάννη Γκούμα μετά από το τέλος της αναμέτρησης με την Γαλλία.

Ο Ευθύμης Κουλούρης, από την πλευρά του, είπε: "Είμαστε χαρούμενοι που προκριθήκαμε στις τέσσερις καλύτερες ομάδες της Ευρώπης και κάναμε περήφανους όσους πίστεψαν στις δυνατότητές μας. Δεν παίξαμε καλά κόντρα στη Γαλλία και φάνηκαν τα κομμάτια που χρειάζονται βελτίωση, όμως οι τέσσερις βαθμοί ήταν αρκετοί για να μας δώσουν την πρόκριση".

Διαβάστε ακόμη:

Γαλλία - Ελλάδα 2-0 (VIDEOS)