"Και θλίψη και χαρά", για Τσάνα και Γιαννιώτα

Σε δηλώσεις τους μετά το τέλος του αγώνα με την Πολωνία, ο ομοσπονδιακός τεχνικός της Εθνικής Ελπίδων, Κώστας Τσάνας και ο σκόρερ, Γιάννης Γιαννιώτας, αναφέρθηκαν στις απίστευτες στιγμές που έζησαν και περιέγραψαν τα ανάμικτα συναισθήματά τους. Στα αποδυτήρια πήγαν Ρανιέρι και Σαρρής.

"Και θλίψη και χαρά", για Τσάνα και Γιαννιώτα
INTIME SPORTS

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Κώστας Τσάνας: "Ζήσαμε για άλλη μια φορά στην Κατερίνη ανεπανάληπτες στιγμές, αυτό που έγινε σήμερα θα μείνει ανεξίτηλο στη μνήμη όλων. Κάναμε το καθήκον μας με υπερπροσπάθεια των παιδιών και όμορφο ποδόσφαιρο, όμως στο τέλος δεν πανηγυρίσαμε την πρόκριση.

Αυτή η ομάδα μπορεί να έκλεισε σήμερα τον κύκλο της, όμως είμαι σίγουρος ότι αυτά τα παιδιά αποτελούν το μέλλον του ελληνικού ποδοσφαίρου. Αξίζουν συγχαρητήρια σε όλους και το θερμό χειροκρότημα των φιλάθλων είναι η καλύτερη απόδειξη ότι έδωσαν και τη ψυχή τους για κάτι που ήταν εξ αρχής δύσκολο. Είμαι θλιμμένος, αλλά και χαρούμενος".

Aπό την πλευρά του, ο Γιάννης Γιαννιώτας τόνισε: "Δεν υπάρχουν λέξεις για αυτά που ζήσαμε σήμερα, όμως αυτό είναι το ποδόσφαιρο. Νιώθουμε θλίψη, αλλά ταυτόχρονα είμαστε γεμάτοι γιατί πιστέψαμε στην πρόκριση και δώσαμε ό,τι είχαμε. Ευχαριστούμε τον κόσμο της Κατερίνης, ήταν ένα υποδειγματικό κοινό".

Εν τω μεταξύ, τα αποδυτήρια της Εθνικής μας ομάδας των Ελπίδων επισκέφτηκαν μετά τη λήξη της αναμέτρησης με την Πολωνία ο πρόεδρος της ΕΠΟ, Γιώργος Σαρρής και ο προπονητής της Εθνικής Ανδρών, Κλάουντιο Ρανιέρι. Οι δύο άνδρες έδωσαν θερμά συγχαρητήρια στους νεαρούς διεθνείς και το προπονητικό τιμ για την προσπάθειά τους.

Αυτό που τους επεσήμαναν είναι ότι οφείλουν να είναι χαρούμενοι και περήφανοι για την απόδοσή τους και να συνεχίσουν τη δουλειά γιατί είναι προικισμένοι με σπουδαίο ταλέντο.

Διαβάστε ακόμη:

Το γκολ και οι αντιδράσεις της Εθνικής στο φινάλε (VIDEO)

Ευρωπαϊκό K21: Ελλάδα - Πολωνία 3-1

News 24/7

24MEDIA NETWORK