Μπουχαλάκης: "Θα το θυμούνται για καιρό οι Τούρκοι!"

Ο Ανδρέας Μπουχαλάκης που σημείωσε το νικητήριο γκολ στο ματς της Εθνικής Ελπίδων επί της Τουρκίας μίλησε για την επομένη μέρα της σπουδαίας νίκης της ελληνικής ομάδας.

Μπουχαλάκης: "Θα το θυμούνται για καιρό οι Τούρκοι!"

Αναλυτικά όσα δήλωσε στον "Sentra 103,3":

Για το χθεσινό ματς: «Δεν γίνονται αυτά! Το ματς ξεκίνησε πολύ στραβά για μας. Από το 20' ήμασταν πίσω στο σκορ και με 9 παίκτες, αλλά το `χουμε ξαναδείξει ότι αυτή η ομάδα έχει μεγάλη ψυχή, πιστεύαμε ότι έστω μπορούσαμε να ισοφαρίσουμε κι αν μας δοθεί μια ευκαιρία να κάνουμε και το δεύτερο, όπως κι έγινε. Θέλω να δώσω πολλά συγχαρητήρια στους συμπαίκτες μου».

Για το πώς καλύπτονται τα κενά όταν παίζεις με εννιά παίκτες: «Παίξαμε τέσσερις πίσω και τέσσερις στο κέντρο να είμαστε γεμάτοι και να τους αφήσουμε να μας απειλήσουν με σουτ και σέντρες. Δεν μας απείλησε ιδιαίτερα η Τουρκία. Κι αυτοί μετά τη δεύτερη αποβολή ήταν σίγουροι ότι θα το πάρουν, αλλά θα το θυμούνται για πολύ καιρό...».

Για την πρόκριση στα πλέι οφ του ευρωπαϊκού πρωταθλήματος: «Είναι στο χέρι μας. Έχουμε δύο ματς, η Πολωνία ένα κι έχουμε τη Σουηδία από κάτω μας. Σε 5 μήνες είναι αυτά τα ματς. Θα πρέπει καταρχήν να `χουμε την υγειά μας και να δώσουμε τη μάχη για να πάμε στα τελικά».

Για το ότι σκόραραν οι δυο Ηρακλειώτες (σ.σ.: Καρέλης, Μπουχαλάκης): «Ετυχε στο συγκεκριμένο παιχνίδι να σκοράρουμε εμείς οι δύο. Είναι μια πολύ σημαντική νίκη και για μας και για τους ανθρώπους που ήρθαν και μας είδαν και τους δώσαμε μεγάλη χαρά».

Για το αύριο της Ελπίδων και τη συνέχεια στην Ανδρών: «Ευελπιστώ ότι δεν θα είναι πυροτέχνημα αυτή μας η πορεία. Είναι ευκαιρία, όπως μας λένε οι προπονητές, αυτά τα ματς, αλλά και με το σύλλογό μας ο καθένας για να φτάσουμε στο όνειρο κάθε παιδιού που δεν είναι άλλο από τη συμμετοχή στην Ανδρών. Δεν πρέπει να τα παρατάμε και να παίξουμε στο υψηλότερο επίπεδο. Όλα τα παιδιά είναι καλά παιδιά και δεν θα την πάρουν κάπως αυτή την επιτυχία. Πολλά απ' αυτά θα είναι στη μεγάλη ομάδα».

Για το αν ευελπιστεί να παίξει άμεσα στην Ανδρών: «Σίγουρα αποτελεί όνειρο και προσδοκία για το μέλλον. Πρέπει να γεμίσουμε επαγγελματικές χρονιές και με καλή παρουσία να κάνουμε τους ανθρώπους αυτούς να ασχοληθούν μαζί μας και να κάνουμε πραγματικότητα το όνειρο».

News 24/7

24MEDIA NETWORK