Στην elite round η Εθνική U17

Η Εθνική U17 επικράτησε 1-0 της Λετονίας και βρέθηκε στη δεύτερη θέση του ομίλου της, ισόβαθμη με την Σουηδία, εξασφαλίζοντας όμως την πρόκριση για την elite round του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος 2015.

Στην elite round η Εθνική U17

Χάρη στο γκολ του Λημνιού στο 17ο λεπτό, η Εθνική Παίδων νίκησε στη Ρίγα 1-0 την αντίστοιχη της Λετονίας και πήρε την πρόκριση στην elite round του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος 2015.

Η ελληνική ομάδα είχε και σε αυτό το κρίσιμο ματς την υπεροχή και θα μπορούσε να πετύχει περισσότερα τέρματα, καθώς δημιούργησε πολλές επικίνδυνες φάσεις στην εστία των διοργανωτών του 5ου ομίλου.

Αξίζει να σημειωθεί ότι οι Λετονοί αγωνίστηκαν από το 61o λεπτό με δέκα παίκτες λόγω αποβολής του Βοϊνίκις.

Λετονία: Πούρινς, Βολκοβέσκις, Πέτερσονς, Ρουμπέζις, Γκάιλις, Γιανκόβσκις, Ουλντρίκις (67' Κοβάλκοβς), Μόροζ (62' Λιέπα), Βοϊνίκις, Βάκαντσουκς (45+2' Γκρίνμπεργκς), Νταβιντέκοβς

Ελλάδα: Γαβαλάς, Γιαννούτσος (46' Βάρκας), Ευαγγέλου, Νικολάου, Κατράνης, Οικονομόπουλος, Νάτσος, Μίγγος (81' Ζήσης), Παυλίδης (54' Πίσπας), Λάμπρου, Λημνιός.

Την πρόκριση στην επόμενη φάση εξασφάλισε και η Σουηδία, η οποία ισοβάθμησε στην κορυφή με την Εθνική, όμως κατέκτησε την πρωτιά λόγω καλύτερης επίθεσης.

News 24/7

24MEDIA NETWORK