Τσάνας: "Ό,τι ήταν ανθρωπίνως δυνατόν"

Ο Κώστας Τσάνας έψαχνε λέξεις για να περιγράψει την επική νίκη - ανατροπή της Εθνικής Ελπίδων απέναντι στην Τουρκία με εννέα παίκτες και δεν μπορούσε.

Τσάνας: "Ό,τι ήταν ανθρωπίνως δυνατόν"

" Μερικές φορές, όπως σήμερα, τα λόγια χάνουν τη σημασία τους. Όλα τα παιδιά είτε αγωνίστηκαν είτε όχι, έδειξαν ότι έχουν μπροστά τους λαμπρό μέλλον και έκαναν ό,τι ήταν ανθρωπίνως δυνατόν κάτω από αντίξοες συνθήκες για να πάρουν τη νίκη. Έχουν εμπιστοσύνη στους εαυτούς τους και τεράστια ψυχή και πίστη.

Το να τους δώσω συγχαρητήρια είναι λίγο. Μας χαροποιεί το γεγονός ότι ο αρχηγός της τουρκικής αποστολής όταν έληξε το ματς μας είπε «respect». Έμεινα έκπληκτος γιατί παρά τη καταρρακτώδη βροχή όλοι οι φίλαθλοι παρέμειναν στη θέση τους και εμψύχωναν συνεχώς τα παιδιά. Η άψογη συμπεριφορά τους είναι ένα καλό μάθημα για όλους μας", σχολίασε ο ομοσπονδιακός προπονητής.

Ο Νίκος Καρέλης, σκόρερ του πρώτου γκολ, ανέφερε: " Φαινόταν δύσκολο, αλλά εμείς πιστεύαμε στην ανατροπή! Κρατήσαμε πίσω με πάθος και θέληση και στην επίθεση ψάχναμε με μυαλό την ευκαιρία για να πετύχουμε γκολ. Αξίζουν πολλά μπράβο στους φιλάθλους. Πιστεύω ότι και στα δύο τελευταία ματς θα πάρουμε αυτό που αξίζουμε: τη νίκη".

Ο Ανδρέας Μπουχαλάκης, που έγραψε το 2-1, τόνισε: " Παρακολουθήσατε όλοι σας μια μεγάλη προσπάθεια και μια απίστευτη νίκη. Όταν όλοι απογοητεύθηκαν, εμείς συνεχίσαμε απτόητοι την προσπάθειά μας και φτάσαμε σε έναν θρίαμβο. Η ελληνική καρδιά και ψυχή, μαζί με το οργανωμένο σχέδιο έφερε μια ακόμη μεγάλη νίκη για την Εθνική".

News 24/7

24MEDIA NETWORK