Ο Κοντονής ενημερώνει τους συλλόγους για το grexit

Ο υφυπουργός αθλητισμού, Σταύρος Κοντονής, θα συναντηθεί το απόγευμα με Ολυμπιακό, ΠΑΟΚ, Αστέρα για το ενδεχόμενο grexit.

Ο Κοντονής ενημερώνει τους συλλόγους για το grexit

Στο γραφείο του υφυπουργού αθλητισμού Σταύρο Κοντονή θα βρεθούν στις 17:00 οι εκπρόσωποι των ελληνικών συλλόγων που βρίσκονται στην Ευρώπη αυτήν τη στιγμή, του Ολυμπιακού, του Αστέρα Τρίπολης και του ΠΑΟΚ.

Η συνάντηση έχει ενημερωτικό χαρακτήρα, αφού μετά από το αποτέλεσμα των εκλογών, η κυβέρνηση είναι έτοιμη να εφαρμόσει πλήρως το αθλητικό νομοσχέδιο που υπερψηφίστηκε από τη Βουλή την άνοιξη.

Σε αυτό προβλέπεται ο διορισμός τακτικών δικαστών σε όλα τα δικαιοδοτικό όργανα του ποδοσφαίρου, με την ΕΠΟ να αντιδρά όσον αφορά στο Διαιτητικό Δικαστήριο.

Η Πολιτεία εμφανίζεται διατεθειμένη να εφαρμόσει τον νόμο και σε περίπτωση που η Ομοσπονδία καταγγείλει στην UEFA παρέμβαση στα εσωτερικά της, τότε ελλοχεύει ο κίνδυνος αποβολής του ελληνικού ποδοσφαίρου από τους "κόλπους" της FIFA.

Αυτό σημαίνει μεταξύ άλλων ότι οι εκπρόσωποί μας στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις θα αποβληθούν, η Εθνική Ελλάδας δεν θα συμμετάσχει στα τελευταία προκριματικά του Euro 2016 και θα υπάρξει ακόμα ένας αριθμός σοβαρότατων κυρώσεων, σε περίπτωση που η UEFA θεωρήσει ως παρέμβαση μία τέτοια ενέργεια.

Interviews ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ

Μαρία Τσαγκαράκη, η Κρητικιά φιλόλογος που θέλουν όλοι να παντρευτούν

Προτάσεις γάμου σε Ελλάδα και εξωτερικό και ένα δημόσιο αίτημα στο 'Πάμε Πακέτο' από ένα ερωτοχτυπημένο σχεδιαστή για να κάνει τα παιδιά του. Ναι, η εστεμμένη Μαρία είναι φουλ κορίτσι για σπίτι.

Τράπεζες ΑΛΛΑΓΕΣ ΣΤΙΣ ΤΡΑΠΕΖΕΣ

Δύο νέοι πρόεδροι και ένας διευθύνων σύμβουλος

Η αντίστροφη μέτρηση για τις νέες διοικήσεις στις τράπεζες άρχισε. Στόχος είναι μέχρι τις 31 Οκτωβρίου να έχει κλείσει το θέμα, με νέα πρόσωπα στις θέσεις προέδρου σε Εθνική Τράπεζα και Πειραιώς, καθώς και σε νέο διευθύνοντα σύμβουλο, στην Πειραιώς. Ηδη, ο κ. Γ. Χατζηνικολάου έχει την έγκριση του ΤΧΣ για τη θέση προέδρου στην Πειραιώς και η ανάληψη των καθηκόντων του αναμένεται να ανακοινωθεί άμεσα. Παράλληλα, σε νέο ΔΣ στην Τράπεζα, θα επιλεγεί ο νέος διευθύνων σύμβουλος (ενώ ήδη στα προτεινόμενα ονόματα είναι και ο προσωρινός, κ. Γ. Πουλόπουλος). Την ίδια στιγμή, νέο πρόεδρο θα επιλέξει το ΔΣ της Εθνικής μέχρι τα τέλη της εβδομάδος

 

Επιλογές

ΤΟ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΙΝΤΕΡΝΕΤ