Ο Κοντονής ενημερώνει τους συλλόγους για το grexit

Ο υφυπουργός αθλητισμού, Σταύρος Κοντονής, θα συναντηθεί το απόγευμα με Ολυμπιακό, ΠΑΟΚ, Αστέρα για το ενδεχόμενο grexit.

Ο Κοντονής ενημερώνει τους συλλόγους για το grexit
Αθανασιάδης-Ντομίνγκες-Μανιάτης-Ολυμπιακός-ΠΑΟΚ INTIME SPORTS

Στο γραφείο του υφυπουργού αθλητισμού Σταύρο Κοντονή θα βρεθούν στις 17:00 οι εκπρόσωποι των ελληνικών συλλόγων που βρίσκονται στην Ευρώπη αυτήν τη στιγμή, του Ολυμπιακού, του Αστέρα Τρίπολης και του ΠΑΟΚ.

Η συνάντηση έχει ενημερωτικό χαρακτήρα, αφού μετά από το αποτέλεσμα των εκλογών, η κυβέρνηση είναι έτοιμη να εφαρμόσει πλήρως το αθλητικό νομοσχέδιο που υπερψηφίστηκε από τη Βουλή την άνοιξη.

Σε αυτό προβλέπεται ο διορισμός τακτικών δικαστών σε όλα τα δικαιοδοτικό όργανα του ποδοσφαίρου, με την ΕΠΟ να αντιδρά όσον αφορά στο Διαιτητικό Δικαστήριο.

Η Πολιτεία εμφανίζεται διατεθειμένη να εφαρμόσει τον νόμο και σε περίπτωση που η Ομοσπονδία καταγγείλει στην UEFA παρέμβαση στα εσωτερικά της, τότε ελλοχεύει ο κίνδυνος αποβολής του ελληνικού ποδοσφαίρου από τους "κόλπους" της FIFA.

Αυτό σημαίνει μεταξύ άλλων ότι οι εκπρόσωποί μας στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις θα αποβληθούν, η Εθνική Ελλάδας δεν θα συμμετάσχει στα τελευταία προκριματικά του Euro 2016 και θα υπάρξει ακόμα ένας αριθμός σοβαρότατων κυρώσεων, σε περίπτωση που η UEFA θεωρήσει ως παρέμβαση μία τέτοια ενέργεια.

News 24/7

24MEDIA NETWORK