Η ανακοίνωση του ΟΤΕ για CL και EL

Ο ΟΤΕ ανακοίνωσε κι επίσημα στο Χρηματιστήριο Αθηνών την εξαγορά των δικαιωμάτων προβολής του Champions League και του Europa League για τον κύκλο 2015-2018.

Η ανακοίνωση του ΟΤΕ για CL και EL
© GETTY IMAGES

Η ανακοίνωση

"Ο Οργανισμός Τηλεπικοινωνιών της Ελλάδος ΑΕ (ΟΤΕ ΑΕ ή Εταιρεία) ανακοινώνει ότι εξασφάλισε, μετά από διαγωνιστική διαδικασία που ολοκληρώθηκε χθες με την υπογραφή σχετικής συμφωνίας με την UEFA, τα δικαιώματα τηλεοπτικής μετάδοσης όλων των αγώνων των Ευρωπαϊκών διοργανώσεων, UEFA Champions League και UEFA Europa League της τριετίας 2015-2018.

Ειδικότερα:

Στο Champions League, ο ΟΤΕ TV θα προβάλει αποκλειστικά τους 133 από τους 146 αγώνες και τους υπόλοιπους 13 σε παράλληλη μετάδοση με κανάλι ελεύθερης μετάδοσης, ως εξής:

Aποκλειστικά όλους τους αγώνες των Play off της διοργάνωσης και τις 2 αγωνιστικές ημέρες.

Αποκλειστικά, από την φάση των ομίλων μέχρι τον τελικό, όλους τους αγώνες της Τρίτης.

Αποκλειστικά, από την φάση των ομίλων μέχρι τον τελικό, όλους τους αγώνες της Τετάρτης, πλην ενός κάθε φορά που θα προβάλλεται σε παράλληλη μετάδοση από τον OTE TV και ένα κανάλι ελεύθερης μετάδοσης (ο τελικός θα προβληθεί παράλληλα από κανάλι ελεύθερης μετάδοσης).

Στο Europa League, ο ΟΤΕ TV έχει εξασφαλίσει σε αποκλειστικότητα και τους 204 αγώνες της διοργάνωσης μέχρι τον τελικό (ο τελικός θα παραχωρηθεί από τον ΟΤΕ TV για παράλληλη προβολή σε κανάλι ελεύθερης μετάδοσης)".

Διαβάστε ακόμη

Στον OTE TV το Champions League και το Europa League

News 24/7

24MEDIA NETWORK