Η Ευρώπη παίζει μπάλα

Μετά από τα παιχνίδια πρωταθλήματος, Μάντσεστερ Σίτι - Τσέλσι και Άρσεναλ - Λίβερπουλ διασταυρώνουν τα "ξίφη" τους και στο FA Cup. Εύκολες αποστολές για τους τρεις διεκδικητές τίτλου στην Ισπανία, εντός έδρας μάχες για τους Ιταλούς πρωτοπόρους.

Η Ευρώπη παίζει μπάλα

FA Cup

Η φάση των 16 του αγγλικού κυπέλλου περιλαμβάνει 2 σπουδαία παιχνίδια. Η αρχή γίνεται το Σάββατο, με τα δύο φαβορί για τον τίτλο, Μάντσεστερ Σίτι και Τσέλσι, να συγκρούονται στο "Ιτιχάντ", λίγες ημέρες μετά από το "διπλό" της ομάδας του Ζοζέ Μουρίνιο από την "απόρθητη" έδρα των "πολιτών". Την Κυριακή, η Άρσεναλ υποδέχεται τη Λίβερπουλ και ψάχνει εκδίκηση για την προ ημερών συντριβή στο Μέρσεϊσαϊντ.

Primera Division

Η τριπλή ισοβαθμία κορυφής δύσκολα θα λυθεί στην 24η αγωνιστική, αφού οι διεκδικητές του τίτλου έχουν θεωρητικά εύκολες αποστολές. Η Μπαρτσελόνα υποδέχεται στο "Καμπ Νόου" την Ράγιο Βαγεκάνο και η Ατλέτικο Μαδρίτης στο "Βιθέντε Καλδερόν" άλλη μία ομάδα κάτω από τη ζώνη του υποβιβασμού, τη Βαγιαδολίδ. Εκτός έδρας, αλλά παραμένει στη Μαδρίτη η Ρεάλ, που αγωνίζεται με τη Χετάφε. Σπουδαίο παιχνίδι στην Ανδαλουσία, όπου η Σεβίλλη υποδέχεται την ισόβαθμη στην 7η θέση Βαλένθια.

Serie A

Η αναμέτρηση της Τοσκάνης μεταξύ Φιορεντίνα και Ίντερ κλέβει την παράσταση από την 24η αγωνιστική, αφού σε περίπτωση μη νίκης των "νερατζούρι", μένουν εκτός μάχης του Champions League. Η Γιουβέντους περιμένει την Κιέβο στο Πιεμόντε, ενώ η Ρόμα τη Σαμπντόρια στο "Ολίμπικο". Το πρόγραμμα ανοίγει με την αναμέτρηση της Μίλαν με την Μπολόνια την Παρασκευή.

Bundesliga

Η εξαιρετικά φορμαρισμένη Σάλκε δοκιμάζεται στο Λεβερκούζεν με στόχο να συνεχίσει την πορεία ανάκαμψης και να διεκδικήσει ακόμα και απευθείας θέση στους ομίλους του Champions League. Η προέλαση της Μπάγερν Μονάχου θα συνεχιστεί με... νίκη επί της Φράιμπουργκ στην "Άλιαντς Αρένα", ενώ η Ντόρτμουντ ψάχνει την πρώτη εντός έδρας νίκη μετά από 4 παιχνίδια κόντρα στην Άιντραχτ Φρανκφούρτης.

Ligue 1

Μετά από την ισοπαλία στο Πριγκιπάτο, η πρωτοπόρος Παρί Σεν Ζερμέν θέλει να επιστρέψει στις επιτυχίες αντιμετωπίζοντας τη Βαλενσιέν στο "Παρκ ντε Πρενς". Η Μονακό, από την πλευρά της, δοκιμάζεται στην Κορσική με αντίπαλο την Μπαστιάν. Η Λιόν θέλει να ξεπεράσει το σοκ του αποκλεισμού στο κύπελλο υποδεχόμενη τους έτερους Κορσικανούς της Αζαξιό, ενώ λίγα χιλιόμετρα πιο δίπλα η Σεντ Ετιέν υποδέχεται τη Μαρσέιγ.

News 24/7

24MEDIA NETWORK