Η ΤΣΣΚΑ το ντέρμπι, πρώτος ο ΑΠΟΕΛ

Η ΤΣΣΚΑ Μόσχας νίκησε την πρωταθλήτρια Ζενίτ και την κράτησε στη 2η θέση. Ο ΑΠΟΕΛ προσπέρασε την ΑΕΛ, ντεμπούτο ο Καϊάφας στην Ομόνοια. Επτά σερί νίκες για Αϊντχόφεν, γκέλα για Μπεσίκτας.

Η ΤΣΣΚΑ το ντέρμπι, πρώτος ο ΑΠΟΕΛ

Premier League Ρωσίας

Η ΤΣΣΚΑ Μόσχας επικράτησε 1-0 της πρωταθλήτριας Ζενίτ χάρη σε γκολ του Βούλγαρου Γκέοργκι Μιλάνοφ και οι φιλοξενούμενοι έμειναν στη 2η θέση της βαθμολογίας, περιμένοντας τη Δευτέρα την ανάληψη της τεχνικής ηγεσίας τους από τον Αντρέ Βίλας Μπόας. Η Ντιναμό Μόσχας δεν εκμεταλλεύτηκε την ευκαιρία και έμεινε στην ισοπαλία 1-1 στο Κράσονταρ κόντρα στην Κούμπαν.

Η ΤΣΣΚΑ το ντέρμπι, πρώτος ο ΑΠΟΕΛ

Α' Κατηγορία

Ισόπαλο ήταν το ντεμπούτο του Κώστα Καϊάφα στην τεχνική ηγεσία της Ομόνοιας, μετά το εκτός έδρας 1-1 με τον Ερμή που διατήρησε στους 3 βαθμούς τη διαφορά των δύο ομάδων. Ο ΑΠΟΕΛ επικράτησε 2-0 του Εθνικού Άχνας παρά τις απουσίες και η 100ή εμφάνιση του Διονύση Χιώτη έστειλε την ομάδα του Γιώργου Δώνη στην κορυφή, με παιχνίδι περισσότερο από την ΑΕΛ. Η Ανόρθωση γνώρισε νέα ήττα, αυτήν τη φορά από τον Άρη.

Διαβάστε περισσότερα εδώ.

Η ΤΣΣΚΑ το ντέρμπι, πρώτος ο ΑΠΟΕΛ

Süper Lig

Με πολλές φωνές για τη διαιτησία, η Μπεσίκτας "κόλλησε" στην εκτός έδρας ισοπαλία 2-2 με αντίπαλο τη Ρίζεσπορ και δεν κατάφερε να αξιοποιήσει το "στραβοπάτημα" της Γαλατάσαραϊ με την Καραμπίκσπορ. Η "λευκή" ισοπαλία και η αντικατάσταση του Ντιντιέ Ντρογκμπά, μάλιστα, εκνεύρισε τον επιθετικό από την Ακτή Ελεφαντοστού που δημιούργησε σκηνή.

Η ΤΣΣΚΑ το ντέρμπι, πρώτος ο ΑΠΟΕΛ

Premier League Σκοτίας

Το χατ τρικ του Κρις Κόμονς έδωσε στη Σέλτικ την εκτός έδρας νίκη με 3-0 επί της Κιλμάρνοκ και την έφερε ακόμα πιο κοντά στη μαθηματική κατάκτηση του τίτλου. Από τον πάγκο παρακολούθησε την αναμέτρηση ο Γιώργος Σαμαράς, βασικός ο Βαγγέλης Οικονόμου στην εκτός έδρας νίκη της Ρος Κάουντι επί της Σεντ Τζόνστον. Μετά από την κατάκτηση του τίτλου στη League One, οι Ρέιντζερς συνέχισαν τη σεζόν με νίκη 2-0 επί της Ντανφέρμλιν.

Η ΤΣΣΚΑ το ντέρμπι, πρώτος ο ΑΠΟΕΛ

Eredivisie

Η αντεπίθεση της Αϊντχόφεν συνεχίζεται και με τη νίκη 2-1 στο Άρνεμ επί της Φίτεσε πλησίασε στους 2 πόντους τη 2η θέση της βαθμολογίας μετά από 28 αγωνιστικές, φτάνοντας τις 7 σερί νίκες.

News 24/7

24MEDIA NETWORK