Ανακοίνωσε το "αντίο" από την εθνική ο Κίραλι

Ο τερματοφύλακας της Ουγγαρίας με τις περίφημες φόρμες, Γκαμπόρ Κίραλι, ανακοίνωσε το "αντίο" από την εθνική ομάδα.

Ανακοίνωσε το "αντίο" από την εθνική ο Κίραλι

Τέλος εποχής για τον Γκαμπόρ Κίραλι από την εθνική Ουγγαρίας. Όπως ανακοίνωσε ο ίδιος το μεσημέρι της Τετάρτης (3/8) αποσύρεται από το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα της χώρας του έπειτα από 197 διεθνείς συμμετοχές.

Ο 40χρονος πλέον Κίραλι που έκανε συνώνυμό του τις αθλητικές φόρμες βοήθησε τους Μαγυάρους να έχουν μια επιτυχημένη πορεία στο πρόσφατo Euro της Γαλλίας, όπου έφτασαν μέχρι τους "16".

"Έδωσα τα πάντα για την Εθνική, αλλά το σώμα μου έδειξε ότι είχε φτάσει στα όριά του. Είναι καιρός να δοθεί χώρος σε νέους παίκτες", δήλωσε ο Κίραλι ο οποίος θα συνεχίσει σε συλλογικό επίπεδο για έναν ακόμη χρόνο παίζοντας στη Χάλαντας.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

Η γκρι φόρμα του Gabor Kiraly
Interviews ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ

Μαρία Τσαγκαράκη, η Κρητικιά φιλόλογος που θέλουν όλοι να παντρευτούν

Προτάσεις γάμου σε Ελλάδα και εξωτερικό και ένα δημόσιο αίτημα στο 'Πάμε Πακέτο' από ένα ερωτοχτυπημένο σχεδιαστή για να κάνει τα παιδιά του. Ναι, η εστεμμένη Μαρία είναι φουλ κορίτσι για σπίτι.

Νέα Δημοκρατία ΡΕΠΟΡΤΑΖ

Σε δύσκολη θέση φέρνει τη ΝΔ ο Άδωνις Γεωργιάδης

Δεν ασπαζόμαστε τέτοιες απόψεις λένε συνεργάτες του κ. Μητσοτάκη. Διευκρινίσεις έδωσε ο ίδιος ο Γεωργιάδης για τα όσα είπε περί φυλακίσεων των κομμουνιστών, ενώ η Πειραιώς απέφυγε να τοποθετηθεί δημοσίως παρά το γεγονός ότι προκλήθηκε από ΚΚΕ και ΣΥΡΙΖΑ

 

Επιλογές

ΤΟ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΙΝΤΕΡΝΕΤ