"Τσαμπιονσλιγκάτος" Πέκχαρτ και πιθανός αντίπαλος του Ολυμπιακού

Ο Τόμας Πέκχαρτ έκανε καλές εμφανίσεις με την ΑΕΚ στο δεύτερο μισό του πρωταθλήματος. Έμεινε ελεύθερος και τώρα βρίσκεται με το ένα πόδι στην Χάποελ Μπερ Σεβά που παίζει στο Champions League.

ΣΟΥΠΕΡΛΙΓΚΑ / ΑΕΚ - ΛΑΡΙΣΑ (ΚΩΣΤΑΣ ΜΑΚΡΥΔΗΜΑΣ / Eurokinissi Sports)
pekhart EUROKINISSI SPORTS

H AEK δεν κράτησε τον Τόμας Πέκχαρτ στο ρόστερ της παρά την αξιοπορεπή παρουσία του την περσινή σεζόν (ειδικά με τον Χιμένεθ στον πάγκο) και έτσι ο Τσέχος επιθετικός έμεινε ελεύθερος αναζητώντας νέο σταθμό στην καριέρα του. Απο οτι φαίνεται όμως, δεν θα βγει ζημιωμένος...

Ο "δίμετρος" φορ είναι μια ανάσα απο το να υπογράψει στην Χάποελ Μπερ Σεβά, την πρωταθλήτρια του Ισραήλ και συμμετέχουσα στα προκριματικά του Champions League. Ομάδα που το περασμένο καλοκαίρι μας ...συστήθηκε ουσιαστικά στην Ελλάδα, μια με την απόκτηση του Μιγκέλ Βίτορ του ΠΑΟΚ και μία επειδή απέκλεισε τον Ολυμπιακό

Ο Πέκχαρτ,λοιπόν, πέρασε από ιατρικές εξετάσεις, και εκτός συγκλονιστικού απρόοπτου θα υπογράψει τριετές συμβόλαιο με την Μπερ Σεβά.

Αξίζει να σημειωθεί ότι στον επόμενο γύρο των πλέι οφ του Champions League, η νέα ομάδα του θα κοντραριστεί με την Λουντογκόρετς και εφόσον περάσει και προκριθεί και ο Ολυμπιακός από τους αγώνες με την Παρτιζάν, τότε δεν αποκλείεται ο Τσέχος να συναντηθεί ξανά με τους πρωταθλητές Ελλάδας.

News 24/7

24MEDIA NETWORK