Τον Μοράτα και εκατομμύρια για Ντε Χέα θέλει ο Μουρίνιο

Ο μεν ένας (Μοράτα) φαίνεται να έχει ήδη στα χέρια του πρόταση της Μίλαν, ο δε άλλος (Ντε Χέα) εδώ και δύο χρόνια "προορίζεται" για βασικός κίπερ της Ρεάλ Μαδρίτης. Οι σκληρές διαπραγματεύσεις μεταξύ Ρεάλ και Γιουνάιτεντ και ο "ρόλος- κλειδί" του Μουρίνιο.

Τον Μοράτα και εκατομμύρια για Ντε Χέα θέλει ο Μουρίνιο

Πριν από λίγες μέρες δημοσιεύματα στο εξωτερικό έφεραν στο φως το "ναι" του Μοράτα στην πρόταση της Μίλαν να τον κάνει δικό της. Ο Ισπανός επιθετικός δεν είναι ευχαριστημένος με το ρόλο που έχει στη Ρεάλ Μαδρίτης, ζητά μία ομάδα που θα έχει πρωταγωνιστικό ρόλο, και οι Ιταλοί μπορούν να του προσφέρουν αυτό που ζητάει. Ή μήπως όχι;

Η Γιουνάιτεντ και η Τσέλσι παρακολουθούν από κοντά τις εξελίξεις με την καθεμιά να έχει διαφορετική στρατηγική. Η δε Τσέλσι του Κόντε, είχε τον Ισπανό στις βασικές επιλογές της κατά τη διάρκεια της χρονιάς, αλλά κανείς δεν μπορεί να ξεγράψει το ενδιαφέρον για τον πρώην "μπλε", Ρομέλο Λουκάκου.

Από την άλλη, η περίπτωση της Γιουνάιτεντ έχει περισσότερο "ζουμί". Ο Ζοσέ Μουρίνιο επιθυμεί διακαώς τον παίκτη που είχε αναδείξει από τις ακαδημίες (την εποχή που βρισκόταν στη Μαδρίτη, ο Μοράτα έκανε τις πρώτες του εμφανίσεις στην πρώτη ομάδα) και σύμφωνα με τη "Marca" θα κάνει τα πάντα για τον φέρει στην Αγγλία.

Κι εδώ εμπλέκεται η περίπτωση του Νταβίντ Ντε Χέα. Οι Μαδριλένοι από το 2015 (στη λήξη της μεταγραφικής περιόδου δεν πρόλαβαν να δώσουν όλα τα απαραίτητα έγγραφα για να κάνουν δικό τους τον πορτιέρε) θέλουν τον Ισπανό κίπερ, γεγονός που θέλει να εκμεταλλευτεί στο έπακρο ο "Special One".

Ο Πορτογάλος τεχνικός λοιπόν, σε δύο περιπτώσεις θα παραχωρήσει τον βασικό του τερματοφύλακα. Η μία είναι απλή και περιλαμβάνει το ποσό των 75 εκατομμυρίων ευρώ. Η άλλη, 25 εκατομμύρια συν τον Μοράτα, πράγμα που σημαίνει πως ο Μουρίνιο κοστολογεί τον Ισπανό επιθετικό 50 εκατομμύρια!

Στο "Σαντιάγο Μπερναμπέου" δεν εμφανίζονται πρόθυμοι να δώσουν τον παίκτη για ποσό κάτω από τα 70 εκατομμύρια, αλλά σε περίπτωση που ισχύει η πρόταση από την αγγλική πλευρά, τότε περιπλέκεται η υπόθεση. Μία πρόταση "win-win" και με τις δύο πλευρές να επωφελούνται, ενώ τα ισπανικά δημοσιεύματα επαναφέρουν στο προσκήνιο και την περίπτωση της Ατλέτικο Μαδρίτης για τον νεαρό επιθετικό!

News 24/7

24MEDIA NETWORK