Το "επιστρέφω" του Βάις που άναψε... φωτιές!

Ο Βλάντιμιρ Βάις ολοκλήρωσε τις υποχρεώσεις του με την Αλ Γκαράφα και έριξε... βόμβα στο twitter γράφοντας: "Λοιπόν, μάλλον επιστρέφω...". Πανικός επικράτησε κάτω από το ποστάρισμα του.

Το "επιστρέφω" του Βάις που άναψε... φωτιές!
Vladimir Weiss ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Τον Ιανουάριο του 2014 ο Σλοβάκος ακραίος επιθετικός πήρε μεταγραφή από τον Ολυμπιακό στην Λεκβίγια από το Κατάρ, με τους ερυθρόλευκους να λαμβάνουν περίπου 4.000.000€. Δυο χρόνια αργότερα, ο Βάις παρέμεινε στην ίδια χώρα αλλά σε διαφορετική ομάδα, με την Αλ Γκαράφα να τον ανακοινώνει για τεσσεράμισι χρόνια!

Όπως φαίνεται, ο Βάις δεν θα εξαντλήσει ολόκληρο το συμβόλαιο του. Με ποστάρισμα που έκανε στο twitter έριξε... βόμβα αποχώρησης.

Αυτό το tweet έχει πολλαπλές αναγνώσεις. Καταρχάς είναι ένας από τους πιο αγαπητούς παίκτες που φόρεσαν τη φανέλα της Ρέιντζερς τα τελευταία χρόνια και πολλές φορές έχει εκφράσει τα συναισθήματα του για τους "διαμαρτυρόμενους".

Μάλιστα ο προπονητής της Ρέιντζερς δήλωσε πρόσφατα πως θα τον ήθελε στην Ελλάδα στην προσπάθεια που γίνεται για να επιστρέψει στην κορυφή. Ο ίδιος ο παίκτης, πάντως, δεν... ονόμασε τον επόμενο σταθμό του. Λέτε να τον ξαναδούμε στα ερυθρόλευκα;

Οι φίλοι της Ρέιντζερς κάτω στα σχόλια έχουν... τρελαθεί!

News 24/7

24MEDIA NETWORK