"Κράξιμο" Αμπιντάλ σε Κριστιάνο Ρονάλντο

Ο πρώην άσος του Ολυμπιακού απαντώντας σε ερώτηση για τον τελικό του Euro 2016, δήλωσε πως η Πορτογαλία ήταν τυχερή απέναντι στην Γαλλία γιατί έχασε από νωρίς τον Κριστιάνο Ρονάλντο!

"Κράξιμο" Αμπιντάλ σε Κριστιάνο Ρονάλντο
cristiano ronaldo

Δηλώσεις που έχουν σηκώσει μεγάλη συζήτηση στην Ευρώπη έκανε ο πρώην άσος της Μπαρτσελόνα και του Ολυμπιακού, Ερίκ Αμπιντάλ. Ο παλαίμαχος άσος κλήθηκε να μιλήσει για την αναμέτρηση της Γαλλίας με την Πορτογαλία του Φερνάντο Σάντος και ούτε λίγο, ούτε πολύ χαρακτήρισε... βαρίδι τον Κριστιάνο Ρονάλντο!

"Ας δούμε την Πορτογαλία, δεν χρειάζεται να παίξεις καλά, αλλά να κερδίσεις. Με πέναλτι και χωρίς, απλά μετράει η νίκη. Αν κερδίσεις προχωράς στη διοργάνωση. Αυτό είναι και πρέπει να το αποδεχθείς. Η Γαλλία πραγματοποίησε καλό τουρνουά, αλλά είχε την ατυχία γιατί ο Ζινιάκ αστόχησε σε κρίσιμο σημείο. Αν σκόραρε θα παίρναμε το τρόπαιο", είπε αρχικά και συνέχισε:

"Ο Ρονάλντο βγήκε γιατί τραυματίστηκε και αυτό ήταν πρόβλημα για την... Γαλλία και πλεονέκτημα για την Πορτογαλία (γέλια). Οι παίκτες ήταν πιο ήρεμοι χωρίς τον Ρονάλντο, αφού κανονικά παίζουν για αυτόν και χωρίς εκείνον στο γήπεδο υπάρχει περισσότερο ομαδικό πνεύμα, λιγότερη πίεση.

Για την Γαλλία ήταν ένα σοκ γιατί χωρίς τον Κριστιάνο έπρεπε να παλέψουν περισσότερο. Δείτε ποιος σκόραρε, κάποιος που δεν είχε παίξει ποτέ έτσι. Αυτό είναι το ποδόσφαιρο και ήταν είναι να έρθει η ώρα σου θα έρθει".

News 24/7

24MEDIA NETWORK