Λεβαντόβσκι, Ρονάλντο και Λουκάκου βλέπουν την πλάτη του Μπεργκ!

Είναι σε "δαιμονιώδη" φόρμα τη φετινή σεζόν και έρχονται και οι αριθμοί να το αποδείξουν. Ο λόγος για τον Μάρκους Μπερκ, που σκοράρει "κατά ριπάς", με τα στατιστικά του διεθνούς Σουηδού να τον φέρνουν κοντά στους κορυφαίους! Δείτε ποιους ποδοσφαιριστές έχει ξεπεράσει ο φορ του Τριφυλλιού.

ΣΟΥΠΕΡΛΙΓΚΑ / ΠΑΟ - ΟΣΦΠ (ΘΑΝΑΣΗΣ ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ / Eurokinissi Sports)
ΣΟΥΠΕΡΛΙΓΚΑ / ΠΑΟ - ΟΣΦΠ (ΘΑΝΑΣΗΣ ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ / Eurokinissi Sports) EUROKINISSI SPORTS

Με 18 γκολ συνολικά στο πρωτάθλημα μέχρι στιγμής και τα 13 να έχουν μπει από την αρχή του 2017, μπορεί να πει κάποιος πως ο Μάρκους Μπεργκ είναι παραπάνω από "καυτός" τη φετινή σεζόν.

Ο Σουηδός διανύει μία από τις πιο φορμαρισμένες σεζόν του όχι μόνο με τη φανέλα του Παναθηναϊκού, αλλά και γενικά, αφού έχει ήδη σκοράρει 25 φορές σε όλες τις διοργανώσεις μέχρι στιγμής, με την πιο παραγωγική του χρονιά στη Χρόνιγκεν το 2008-09 να απέχει μόλις για ένα γκολ! Όπως καταλαβαίνετε, ο 30χρονος επιθετικός απέχει πολύ λίγο από ένα νέο προσωπικό του ρεκόρ, έχοντας "φορτώσει" τα ελληνικά δίχτυα από το 2013 που βρίσκεται εδώ 67 φορές.

Σε ένα ενδιαφέρον στατιστικό στοιχείο, τα 13 γκολ που έχει σκοράρει ο Μάρκους το 2017, τον συγκαταλέγουν ανάμεσα στους κορυφαίους σκόρερ της Ευρώπης, με τον Μπας Ντοστ να είναι ο μοναδικός που τον ξεπερνάει (έχει 15 γκολ)! Συγκεκριμένα, ο φορ του Παναθηναϊκού βρίσκεται στη δεύτερη θέση του πίνακα των σκόρερ, μαζί με τον Λιονέλ Μέσι, ενώ ξεπερνάει μεγάλα ονόματα του ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου, όπως τον Χάρι Κέιν, τον Λουκάκου, τον Λακαζέτ, τον Λεβαντόφσκι και τον Κριστιάνο Ρονάλντο!

Λεβαντόβσκι, Ρονάλντο και Λουκάκου βλέπουν την πλάτη του Μπεργκ!

Στη συγκεκριμένη λίστα, βρίσκεται κι άλλος ένας... δικός μας, ο Κώστας Μήτρογλου, όντας στη 19η θέση με 9 γκολ.

Λεβαντόβσκι, Ρονάλντο και Λουκάκου βλέπουν την πλάτη του Μπεργκ!

News 24/7

24MEDIA NETWORK