Λίγο έλειψε να γίνει συμπαίκτης του Καστίγιο ο Νεϊμάρ!

Σε μια σπουδαία αποκάλυψη προχώρησε ο πρόεδρος της Σαχτάρ Ντόνετσκ, Ρινάτ Αχέμτοφ, λέγοντας πως το 2009 έφτασε μια "ανάσα" από το αποκτήσει τον Νεϊμάρ από τη Σάντος.

Λίγο έλειψε να γίνει συμπαίκτης του Καστίγιο ο Νεϊμάρ!

Η ιστορία θα μπορούσε να γραφτεί εντελώς διαφορετικά για τον Νεϊμάρ αν το 2009 ο Ρινάτ Αχμέτοφ, πρόεδρος της Σαχτάρ, τον είχε αγοράσει από τη Σάντος.

Μάλιστα ο σούπερ σταρ της Μπαρτσελόνα θα γινόταν έτσι συμπαίκτης του πρώην άσου του Ολυμπιακού, Νέρι Καστίγιο, που εκείνη την περίοδο ανήκε στη Σαχτάρ! Την παραπάνω αποκάλυψη την έκανε ο ίδιος ο Αχμέτοφ σε συνέντευξή του στην εκπομπή "Football 1".

Λίγο έλειψε να γίνει συμπαίκτης του Καστίγιο ο Νεϊμάρ!

Εκείνη τη σεζόν η Σαχτάρ με προπονητή τον Μιρτσέα Λουτσέσκου είχε επενδύσει στο βραζιλιάνικο ποδόσφαιρο αγοράζοντας τους νεαρούς τότε Άλεξ Τεϊσέιρα και Ντάγκλας Κόστα, ενώ είχε μια "χρυσή" ευκαιρία να κλέψει και τον 17χρονο Νεϊμάρ.

"Ξεκινήσαμε με μια προσφορά 15.000.000 ευρώ και στη συνέχεια ανεβήκαμε στα 25.000.000. Αλλά η Σάντος τις απέρριψε", δήλωσε ο πρόεδρος της Σαχτάρ. Ο Νεϊμάρ έμεινε τελικά στη Σάντος μέχρι το 2013 όταν και τον αγόρασε η Μπαρτσελόνα για περισσότερα από 80.000.000 ευρώ. Κάτι ήξεραν οι Βραζιλιάνοι.

News 24/7

24MEDIA NETWORK