Με Ρωσία η Εθνική Νέων

Η Ρωσία αναδείχθηκε ισόπαλη 2-2 με την Γερμανία στο Δημοτικό Στάδιο Κατερίνης, κατέλαβε την 1η θέση του 2ου ομίλου του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος U19 και θα τεθεί αντιμέτωπη με την Εθνική Νέων στην ημιτελική φάση της διοργάνωσης.

Με Ρωσία η Εθνική Νέων

Η Γερμανία προηγήθηκε στο 12ο λεπτό με εξ επαφής προσπάθεια του Τίλο Κέρερ (στην ίδια φάση είχε δοκάρι ο Τίμο Βέρνερ), αλλά η Ρωσία ανέτρεψε τα δεδομένα με αυτογκόλ του Κέρερ στο 32' και πλασέ του Ίγκορ Μπεζντενέζνικ στις καθυστερήσεις του πρώτου ημιχρόνου.

Τα "πάντσερ" ισοφάρισαν στο 65ο λεπτό με τον Βέρνερ, αλλά οι τυπικά γηπεδούχοι κράτησαν το 2-2 (ισοφάρισαν και τα δοκάρια με τον Άγιαζ Γκούλιεβ στο 86'), εξασφαλίζοντας την πρωτιά του 1ου ομίλου.

Η Εθνική Νέων, η οποία κατέλαβε τη 2η θέση του 1ου ομίλου, θα τεθεί αντιμέτωπη με την Ρωσία, ενώ στον άλλον ημιτελικό του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος U19, η Γαλλία θα διασταυρώσει τα ξίφη της με την Ισπανία, που αναδείχθηκε ισόπαλη 1-1 με την Ολλανδία.

H ημιτελική φάση θα διεξαχθεί στις 16 Ιουλίου (σ.σ. σε Λάρισα και Κατερίνη), ενώ ο τελικός τρεις ημέρες αργότερα στο Δημοτικό Στάδιο Κατερίνης.

Διαβάστε ακόμη:

Γαλλία - Ελλάδα 2-0 (VIDEOS)

News 24/7

24MEDIA NETWORK