Μεγάλη "μάχη" για το "Χρυσό Παπούτσι"

Μεγάλη μάχη θα δοθεί μέχρι το φινάλε της σεζόν για την ανάδειξη του πρώτου σκόρερ στην Ευρώπη. Ποιος από τους Μέσι, Ρονάλντο, Ιγκουαΐν, Σουάρες θα είναι ο τελικός νικητής; Μπορεί να κάνει την έκπληξη ο Ζόνας; Δείτε πως έχει η κατάσταση μέχρι στιγμής.

Μεγάλη "μάχη" για το "Χρυσό Παπούτσι"

Όσο πλησιάζουμε προς το τελευταίο κομμάτι της σεζόν όλο και περισσότερο μεγαλώνει το ενδιαφέρον για τον πρώτο σκόρερ στην Ευρώπη. Ειδικά φέτος δε που η "μάχη" μοιάζει πιο αμφίρροπη από ποτέ.

Μέχρι στιγμής είναι πέντε οι σκόρερ που έχουν ξεχωρίσει. Πρόκειται για τους Κριστιάνο Ρονάλντο της Ρεάλ, τον Λουίς Σουάρες της Μπαρτσελόνα, τον Γκονσάλο Ιγκουαΐν της Νάπολι, τον Ρόμπερτ Λεβαντόβσκι της Μπάγερν Μονάχου και τέλος τον Ζόνας Γκονσάλβες της Μπενφίκα.

Ο Ρονάλντο είναι στην πρώτη θέση αυτή τη στιγμή μετά και τα τρία γκολ που πέτυχε κόντρα στη Θέλτα. Ο Πορτογάλος μετράει 27 γκολ κι αν και δεν διανύει την καλύτερη περίοδο της καριέρας του, δεν χάνει το φονικό του ένστικτο.

Μεγάλη "μάχη" για το "Χρυσό Παπούτσι"
Ρονάλντο-Ρεάλ Μαδρίτης

Στη δεύτερη θέση ισοβαθμούν οι Σουάρες, Ιγκουαΐν και Ζόνας με 26 γκολ. Ο Ουρουαγουανός είχε χάσει έδαφος το τελευταίο διάστημα, αλλά επέστρεψε και πάλι στα γκολ κόντρα στην Εϊμπάρ. Όσο για τους άλλους δύο, διανύουν την καλύτερη σεζόν της καριέρας τους από άποψη σκοραρίσματος και θέλουν όσο τίποτα το βραβείο.

Μεγάλη "μάχη" για το "Χρυσό Παπούτσι"

Στη συνέχεια έχουμε την Ρόμπερτ Λεβαντόβσκι με 23 γκολ, ακολουθεί ο Πιερ Εμερίκ Ομπαμεγιάνγκ με 22 τέρματα και ο Λιονέλ Μέσι βρίσκεται στην... έβδομη θέση με μόλις 21!

Μεγάλη "μάχη" για το "Χρυσό Παπούτσι"

News 24/7

24MEDIA NETWORK