Άνοιξε και επίσημα η μεταγραφική περίοδος σε Αγγλία, Γαλλία, Ολλανδία

Οι βρετανικές ομάδες μπορούν από την Τετάρτη (10/6) να ξεκινήσουν και επίσημα τις μεταγραφές τους καθώς άνοιξε η μεταγραφική περίοδος. Σε ποιες άλλες χώρες ξεκίνησε το μεταγραφικό παζάρι. Διαβάστε αναλυτικά.

Άνοιξε και επίσημα η μεταγραφική περίοδος σε Αγγλία, Γαλλία, Ολλανδία

Η μεταγραφική περίοδος στην Αγγλία άνοιξε και επίσημα την Τετάρτη 10 Ιουνίου. Οι ομάδες του Νησιού μπορούν πλέον να πραγματοποιήσουν οποιαδήποτε μεταγραφή επιθυμούν μέχρι και την 1η ιουνίου. Πριν καλά καλά προλάβει να τελειώσει η σεζόν 2014-15 δηλαδή, ξεκίνησε ήδη ο σχεδιασμός για την επόμενη.

Ήδη η Λίβερπουλ έχει ανακοινώσει δύο μεταγραφές, αυτή του Τζέιμς Μίλνερ αλλά και του Ντάνι Ινγκς. Η Άστον Βίλα έχει αποκτήσει τον Σκοτ Σινκλέρ από την Μάντσεστερ Σίτι, ενώ η Λέστερ τον Κρίστιαν Φουχς από τη Σάλκε.

Μαζί με την Αγγλία, η μεταγραφική περίοδος άνοιξε και για τη Σκωτία, την Ουαλία, τη Βόρεια Ιρλανδία και την Ελβετία, ενώ από την Τρίτη 9 Ιουνίου άνοιξε και επίσημα για τη Γαλλία, την Αυστρία, την Κύπρο, την Ουγγαρία, την Ολλανδία, την Τουρκία και τη Ρωσία. Παράλληλα, από την Πέμπτη 11 Ιουνίου ξεκινάει για την Πολωνία.

Όσον αφορά την Ελλάδα θυμίζουμε ότι η μεταγραφική περίοδος ξεκινάει επίσημα την 1η Ιουλίου.

News 24/7

24MEDIA NETWORK