Μεθυσμένες παίκτριες έχασαν το παιχνίδι στα χαρτιά!

Απίστευτο περισταστικό σημάδεψε τον ποδοσφαιρικό αγώνα Σκωτία Κ19-Σερβία Κ19 για τα προκριματικά του Euro, με τις Σκωτσέζες παίκτριες να είναι τύφλα στο μεθύσι και έτσι τις Σέρβες αντιπάλους τους να κερδίζουν τους βαθμούς στα χαρτιά.

Μεθυσμένες παίκτριες έχασαν το παιχνίδι στα χαρτιά!

Το διαβάσαμε και αυτό! Ο αγώνας μεταξύ των γυναικείων ομάδων της Σκωτίας και της Σερβίας για τα προκριματικά του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος Κ19 δεν ξεκίνησε ποτέ (η Αλβανία ήταν ο τόπος διεξαγωγής του), με τις παίκτριες της Σκωτίας να δηλώνουν πως δεν ήταν σε καλή κατάσταση και έτσι το ματς να κατακυρώνεται με 3-0 στις Σέρβες.

Η αδιαθεσία ήταν η επίσημη δικαιολογία που δόθηκε, σύμφωνα όμως με αποκάλυψη της εφημερίδας "Sportski žurnal", ο λόγος που οι αθλήτριες της Σκωτίας δεν μπορούσαν να πάρουν τα πόδια τους ήταν πως το προηγούμενο βράδυ είχαν καταναλώσει μεγάλη ποσότητα αλκοόλ.

Interviews ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ

Μαρία Τσαγκαράκη, η Κρητικιά φιλόλογος που θέλουν όλοι να παντρευτούν

Προτάσεις γάμου σε Ελλάδα και εξωτερικό και ένα δημόσιο αίτημα στο 'Πάμε Πακέτο' από ένα ερωτοχτυπημένο σχεδιαστή για να κάνει τα παιδιά του. Ναι, η εστεμμένη Μαρία είναι φουλ κορίτσι για σπίτι.

 

Επιλογές

ΤΟ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΙΝΤΕΡΝΕΤ