Μεθυσμένες παίκτριες έχασαν το παιχνίδι στα χαρτιά!

Απίστευτο περισταστικό σημάδεψε τον ποδοσφαιρικό αγώνα Σκωτία Κ19-Σερβία Κ19 για τα προκριματικά του Euro, με τις Σκωτσέζες παίκτριες να είναι τύφλα στο μεθύσι και έτσι τις Σέρβες αντιπάλους τους να κερδίζουν τους βαθμούς στα χαρτιά.

Μεθυσμένες παίκτριες έχασαν το παιχνίδι στα χαρτιά!

Το διαβάσαμε και αυτό! Ο αγώνας μεταξύ των γυναικείων ομάδων της Σκωτίας και της Σερβίας για τα προκριματικά του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος Κ19 δεν ξεκίνησε ποτέ (η Αλβανία ήταν ο τόπος διεξαγωγής του), με τις παίκτριες της Σκωτίας να δηλώνουν πως δεν ήταν σε καλή κατάσταση και έτσι το ματς να κατακυρώνεται με 3-0 στις Σέρβες.

Η αδιαθεσία ήταν η επίσημη δικαιολογία που δόθηκε, σύμφωνα όμως με αποκάλυψη της εφημερίδας "Sportski žurnal", ο λόγος που οι αθλήτριες της Σκωτίας δεν μπορούσαν να πάρουν τα πόδια τους ήταν πως το προηγούμενο βράδυ είχαν καταναλώσει μεγάλη ποσότητα αλκοόλ.

Ρεπορτάζ ΖΜΑΚ

Η ποπ κουλτούρα επιστρέφει στα ελληνικά ρινγκ

Χάρη στο ΖΜΑΚ, το pro-wrestling δεν είναι πια ένα μακρινό όνειρο που οι Έλληνες φίλαθλοι μπορούν να παρακολουθήσουν μόνο από τις οθόνες της τηλεόρασης. Το NEWS247 βρέθηκε στο AthensCon και γνώρισε τους Έλληνες παλαιστές-performers του ZMAK, από τον θρυλικό Γιώργο Τρομάρα μέχρι τους νεότερους στο χώρο του κατς. ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ: Ευγενία Χορού

 

Πρώτη Σελίδα