Μουρίνιο, ο πιο σπάταλος προπονητής

Τι κι αν κατηγορεί τα "μεγαθήρια" της Premier League ότι αγοράζουν το πρωτάθλημα; Ο Ζοζέ Μουρίνιο είναι ο πιο... σπάταλος προπονητής της τελευταίας δεκαετίας.

Μουρίνιο, ο πιο σπάταλος προπονητής

Ο Ζοζέ Μουρίνιο κατηγόρησε την Κυριακή (26/7) τις αντιπάλους της Τσέλσι στην Premier League πως "αγοράζουν τον τίτλο', ξοδεύοντας μια περιουσία σε μεταγραφές σε αντίθεση με τους "μπλε" που σύμφωνα με τον Special One ακολουθούν μια λίγο πιο συντηρητική πολιτική.

Σε δημοσίευμά της τη Δευτέρα (27/7) η αγγλική διαδικτυακή έκδοση της "Marca" κάνει εκτενή αναφορά στα χρήματα που έχει ξοδέψει ο Πορτογάλος τεχνικός σε μεταγραφές από το 2004. Αν λοιπόν υπολογιστούν στο σύνολό τους, ο Μουρίνιο έρχεται στην κορυφή της λίστας με τους προπονητές που ξοδεύουν τα περισσότερα χρήματα, έχοντας δαπανήσει 903 εκατομμύρια ευρώ κατά τη διάρκεια της θητείας του σε Τσέλσι, Ίντερ και Ρεάλ Μαδρίτης.

Στη δεύτερη θέση βρίσκεται ο Κάρλος Αντσελότι, ο οποίος έχει ξοδέψει 881 εκατομμύρια σε Μίλαν, Τσέλσι, Παρί Σεν Ζερμέν και Ρεάλ, ενώ την πρώτη πεντάδα κλείνουν οι Ρομπέρτο Μαντσίνι, Μανουέλ Πελεγρίνι και Άλεξ Φέργκιουσον.

Μουρίνιο, ο πιο σπάταλος προπονητής

News 24/7

24MEDIA NETWORK