Ο Ριέρα στη Ζαβρτς με συμβόλαιο... πείνας

Με 2000 ευρώ το μήνα ο Άλμπερτ Ριέρα υπέγραψε στην άσημη σλοβένικη Ζαβρτς.

Ο Ριέρα στη Ζαβρτς με συμβόλαιο... πείνας
DRAGO WERNIG

Πάνε οι εποχές που ο Άλμπερτ Ριέρα έβρισκε πλουσιοπάροχα συμβόλαια στη Λίβερπουλ, στον Ολυμπιακό και στη Γαλατάσαραϊ. Άνεργος από τον Ιούνιο, υπέγραψε στην άσημη σλοβένικη Ζαβρτς και θα αμείβεται με 2000 ευρώ το μήνα.

Στα 33 του ο αριστεροπόδαρος Ισπανός δεν είχε άλλες προτάσεις και αποφάσισε ν' αποδεχθεί αυτή των Σλοβένων. " Είμαι προετοιμασμένος ν' αναλάβω ρόλο στην ομάδα. Μπορώ να γίνω πρότυπο για τους υπολοίπους. Μπορούμε όλοι μαζί να κάνουμε κάτι μεγάλο", δήλωσε ο Ριέρα στον τοπικό Τύπο.

Σύμφωνα με την καταλανική Sport, ο Ριέρα είναι ο πιο... ακριβοπληρωμένος ποδοσφαιριστής της Ζαβρτς. " Ανεξάρτητα από τα χρήματα, θέλει ν' απολαύσει το ποδόσφαιρο, έχει άλλωστε κερδίσει αρκετά χρήματα", δήλωσε ο διευθυντής του συλλόγου, Βουκ Μίραν εξηγώντας πως και πείσθηκε να υπογράψει.

Στην ίδια ομάδα αγωνίζεται επίσης ο Ζλάταν Μουσλίμοβιτς. Προφανώς παίρνει λιγότερα ο Βόσνιος, πρώην επιθετικός του ΠΑΟΚ.

Η Ζαβρτς είναι πέμπτη μετά από 9 αγωνιστικές στο εγχώριο πρωτάθλημα, κυνηγώντας την έξοδό της στα ευρωπαϊκά κύπελλα. Με τον Ριέρα ελπίζει να τα καταφέρει.

News 24/7

24MEDIA NETWORK