Ο Ζλάταν ισοφάρισε τους... εξαφανισμένους

Ο Ζλάταν Ιμπραχίμοβιτς έγινε ο τρίτος ποδοσφαιριστής που σκοράρει με έβδομη διαφορετική ομάδα σε διοργάνωση της UEFA. Που βρίσκονται οι άλλοι δυο; Ο ένας το έριξε στα ναρκωτικά και ο άλλος έγινε... ηθοποιός (VIDEO)!

Ο Ζλάταν ισοφάρισε τους... εξαφανισμένους
ibrahimovic

Την περίμενε πολύ αυτή τη νίκη ο Ζοζέ Μουρίνιο για να την... πει στους δημοσιογράφους. Βλέπετε πριν από μία εβδομάδα ο Πορτογάλος έκανε αρνητικό ρεκόρ με τρία σερί ματς δίχως νίκη. Από τότε η Γιουνάιτεντ μετρά τρία σερί επιτυχημένα αποτελέσματα με οκτώ γκολ ενεργητικό και μόλις δυο παθητικό! Μάλιστα το σχολίασε με δηλώσεις του, λέγοντας πως περιμένει να του κάνουν νέο... αφιέρωμα.

Στη τελευταία νίκη πάντως πρέπει να ευχαριστεί την τύχη και τον Ζλάταν Ιμπραχίμοβιτς, ο οποίος πέτυχε ένα από τα ευκολότερα γκολ της ζωής του. Γκολ το οποίο είναι ιστορικό γιατί τον έβαλε σε ένα κλειστό κλαμπ.

ΕΠΤΑ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΕΣ ΟΜΑΔΕΣ

Με τόσες έχει σκοράρει ο Σουηδός επιθετικός στις διοργανώσεις της UEFA. Κάτι που έχουν πετύχει ακόμα οι Άντριαν Μούτου ( ο οποίος έμπλεξε με τα ναρκωτικά) και ο Τζον Κάριου ( που έγινε ηθοποιός).

Μάλιστα οι καριέρα του Ζλάταν είναι αντιστρόφως ανάλογη των δυο άλλων, αφού όσο περνούν τα χρόνια γίνεται όλο και πιο ανταγωνιστικός. Ο Νορβηγός και ο Ρουμάνος λίγο πριν τα 30... εξαφανίστηκαν. Ας δούμε, όμως, αναλυτικά τις ομάδες στις οποίες αγωνίστηκαν και σκόραραν:

Ζλάταν Ιμπραχίμοβιτς: Άγιαξ (Ολλανδία), Γιουβέντους (Ιταλία), Ίντερ (Ιταλία), Μπαρτσελόνα (Ισπανία), Μίλαν (Ιταλία), Παρί Σεν Ζερμέν (Γαλλία), Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ (Αγγλία).

Άντριαν Μούτου: Πιτέστι (Ρουμανία), Ντιναμό Βουκουρεστίου (Ρουμανία), Πάρμα (Ιταλία), Τσέλσι (Αγγλία), Γιουβέντους (Ιταλία), Φιορεντίνα (Ιταλία), Πετρολούλ (Ρουμανία).

Τζον Κάριου: Βαλερέγκα (Νορβηγία), Ρόσενμποργκ (Νορβηγία), Βαλένθια (Ισπανία), Ρόμα (Ιταλία), Μπεσίκτας (Τουρκία), Λυών (Γαλλία), Άστον Βίλα (Αγγλία).

News 24/7

24MEDIA NETWORK