Ολοταχώς για τίτλο Άγιαξ, Μπενφίκα, Φενέρμπαχτσε

Ο Άγιαξ έμεινε για 19ο σερί παιχνίδι πρωταθλήματος αήττητος, η Μπενφίκα για 25ο και αμφότερες οι ομάδες οδεύουν ολοταχώς για την κατάκτηση του εγχώριου τίτλου. Η Φέγενορντ νίκησε για πρώτη φορά σε 10 χρόνια στο "Φίλιπς Στάντιον", ενώ η Φενέρμπαχτσε ξέσπασε στην Αντάλιασπορ. Γκέλες για Λοκομοτίβ και Σταντάρ Λιέγης.

Ολοταχώς για τίτλο Άγιαξ, Μπενφίκα, Φενέρμπαχτσε

Eredivisie

Η Φέγενορντ δεν έκανε το χατίρι του Άγιαξ και επικράτησε για πρώτη φορά τα τελευταία 10 χρόνια στο "Φίλιπς Στάντιον" της Αϊντχόφεν, καθυστερώντας την στέψη του "Αίαντα" (ο Κώστας Λάμπρου κάθισε στον πάγκο). Η απουσία του Φιλίπ Κοκού κόστισε για 3ο σερί παιχνίδι στην Αϊντχόφεν, η οποία αποχαιρετά το Champions League, την ώρα που η ομάδα του Ρότερνταμ διαθέτει απλώς μαθηματικές ελπίδες για να κλέψει τον τίτλο του Άγιαξ. Αυτό διότι η Ντεν Χάαχ δεν κατάφερε να κάνει τη ζημιά στο συγκρότημα του Φρανκ ντε Μπουρ, που νίκησε 3-2 στο Άμστερνταμ και οδεύει ολοταχώς προς τον 4ο σερί τίτλο. Ο Θανάσης Καραγκούνης έμεινε εκτός αποστολής στην ισοπαλία της Τσβολε με την Βάαλβαϊκ.

Ολοταχώς για τίτλο Άγιαξ, Μπενφίκα, Φενέρμπαχτσε

Liga Sagres

Περίπου 30.000 φίλαθλοι έκαναν την εμφάνισή τους στην έδρα της Αρούκα, για να υποστηρίξουν την Μπενφίκα στην κούρσα τίτλου που πραγματοποιεί, ούσα 25 παιχνίδια αήττητη. Η νίκη 2-0 ήρθε με σχετική άνεση και οι "αετοί" πλέον απέχουν μία νίκη από το πρωτάθλημα, εκτός κι αν η Σπόρτινγκ τους κάνει τη χάρη με κάποια γκέλα. Η Πόρτο έχει τεθεί νοκ άουτ από αυτήν τη μάχη εδώ και καιρό και η νίκη 3-1 στην έδρα της Μπράγκα λειτούργησε ως δικλείδα ασφαλείας για τα προκριματικά του Champions League, λίγες ημέρες πριν από το ντέρμπι με την Μπενφίκα για τα ημιτελικά του κυπέλλου.

Ολοταχώς για τίτλο Άγιαξ, Μπενφίκα, Φενέρμπαχτσε

Α' Κατηγορία

Η ΑΕΛ πραγματοποίησε ακόμα ένα βήμα τίτλου, αφού νίκησε 2-0 την Ομόνοια, με γκολ από το 1ο ημίχρονο και πηγαίνει με την ψυχολογία στο καλύτερο σημείο στο ντέρμπι με τον ΑΠΟΕΛ. Η ομάδα του Γιώργου Δώνη πήρε σπουδαία εκτός έδρας νίκη με 1-0 επί της Ανόρθωσης χάρη σε γκολ του Βινίσιους και παρέμεινε 3 πόντους μακριά από την κορυφή.

Διαβάστε περισσότερα εδώ.

Ολοταχώς για τίτλο Άγιαξ, Μπενφίκα, Φενέρμπαχτσε
ANADOLU AJANS

Süper Lig

Η Φενέρμπαχτσε πραγματοποίησε ακόμα ένα βήμα προς την αποκαθήλωση της Γαλατάσαραϊ και μετά από την ήττα στο διηπειρωτικό ντέρμπι, επικράτησε 4-1 της Αντάλιασπορ στο "Σουκρού Σαράτσογλου", ξεφεύγοντας με 12 πόντους απο τον (όποιον) ανταγωνισμό τίτλου.

Ολοταχώς για τίτλο Άγιαξ, Μπενφίκα, Φενέρμπαχτσε

Premier League Ρωσίας

Η Λοκομοτίβ Μόσχας παραχώρησε την πρωτοπορία του βαθμολογικού πίνακα μετά από 25 αγωνιστικές, αφού η ουραγος Άνζι την κράτησε στο 0-0 μέσα στη ρωσική πρωτεύουσα. Οι παίκτες του Λέονιντ Κούτσουκ απέτυχαν να αξιοποιήσουν τις ευκαιρίες τους και πλέον υπολείπονται ενός πόντου από τη Ζενίτ.

Ολοταχώς για τίτλο Άγιαξ, Μπενφίκα, Φενέρμπαχτσε

Jupiler

Η Σταντάρ Λιέγης έπαιζε για 55 λεπτά με 10 παίκτες εξαιτίας της αποβολής του Γιονι Μπούιενς, ωστόσο κατάφερε να αποσπάσει ισοπαλία 2-2 από την Γκενκ εκτός έδρας, εκμεταλλευόμενη τα αμυντικά λάθη των γηπεδούχων, με συνέπεια να διατηρηθεί επικεφαλής στα πλέι οφ τίτλου.

Οι υπόλοιποι Έλληνες

Ο Στέλιος Ηλιάδης δεν είχε συμμετοχή στη νίκη της Λοκομοτίβ Πλόβντιβ επί της ΤΣΣΚΑ Σόφιας με 2-0 για το πρωτάθλημα Βουλγαρίας.

News 24/7

24MEDIA NETWORK