Γι' αυτό δεν ήρθε στον Ολυμπιακό ο Πάρσιβλιουκ

Ο...βιαστικός Ολυμπιακός θέλησε να κλείσει άμεσα τον Σεργκέι Πάρσιβλιουκ με το μάνατζερ του να αποκαλύπτει που κόλλησε το deal, την ίδια ώρα που ο Πάουλο Μπέντο έσωσε το μέλλον του Φιγκέιρας στο λιμάνι.

Γι' αυτό δεν ήρθε στον Ολυμπιακό ο Πάρσιβλιουκ
Σεργκέι Πάρσιβλιουκ

Η πρώτη μεταγραφική κίνηση του Ολυμπιακού στο μεταγραφικό παζάρι του καλοκαιριού ήταν του Ντιόγκο Φιγκέιρας. Ο Πορτογάλος δεξιός μπακ "τρόμαξε" τους ανθρώπους της ομάδας στα πρώτα παιχνίδια που αγωνίστηκε και μάλιστα έφτασε κοντά στην πόρτα της εξόδου μετά τον αποκλεισμό από την Χάποελ Μπερ Σεβά.

Μάλιστα στην πιάτσα κυκλοφορούσε εκείνη την περίοδο πως σε περίπτωση που αντικαταστάτης του Βίκτορ Σάντσεθ ήταν ο Μαρίνος Ουζουνίδης, τότε θα τον..."σκούπιζε" από τον Ολυμπιακό και θα επέστρεφε ο Σαλίνο.

Τελικά ο Πάουλο Μπέντο ανέλαβε και έσωσε ( θα φανεί αν είναι προσωρινά) την καριέρα του στο λιμάνι.

Ήθελε κι άλλον στη θέση του

Ένα ρωσικό δημοσίευμα έρχεται να περιπλέξει κι άλλο την υπόθεση. Σύμφωνα με τον μάνατζερ του Σεργκέι Πάρσιβλιουκ, ο πελάτης του τα είχε βρει σε όλα με τον Ολυμπιακό. Που σκάλωσε το deal; Στα στενά χρονικά περιθώρια.

Οι "ερυθρόλευκοι" έδωσαν ένα σφικτό deadline σε παίκτη και εκπρόσωπο με αποτέλεσμα να χαλάσει τελικά η μεταγραφή. Ο παίκτης δεν είχε καταφέρει να λύσει ακόμα το συμβόλαιο του με την Σπαρτάκ Μόσχας, κάτι που συνέβη στις 31/8, με τον Πάρσιβλιουκ να παίρνει μεταγραφή στην Ζενίτ.

News 24/7

24MEDIA NETWORK