Νέοι: Ολυμπιακός - Μάλμε 2-0

Η ομάδα Νέων του Ολυμπιακού, που είχε εξασφαλίσει την πρόκριση από την προηγούμενη αγωνιστική, επικράτησε 2-0 της Μάλμε στο προπονητικό κέντρο του Ρέντη, ωστόσο δεν κατάφερε να καταλάβει την 1η θέση του 1ου ομίλου της Youth League, αφού η Ατλέτικο Μαδρίτης πέρασε νικηφόρα από το Τορίνο.

Νέοι: Ολυμπιακός - Μάλμε 2-0

Ο Ολυμπιακός κυριάρχησε στο πρώτο ημίχρονο της αναμέτρησης και προτού ανοίξει το σκορ στο 19ο λεπτό με δυνατό σουτ του Καζίμ Λάτσι, είχαν προηγηθεί δύο κλασικές ευκαιρίες του Θανάση Ανδρούτσου στο 4' και το 7'.

Αν εξαιρεθούν δύο επικίνδυνες αντεπιθέσεις, η Μάλμε δεν πέρασε με αξιώσεις το κέντρο, εν αντιθέσει με τους "ερυθρόλευκους", οι οποίοι είχαν δοκάρι στο 27ο λεπτό σε κεφαλιά του Λάτσι και κατέγραψαν ουκ ολίγες αξιόλογες επισκέψεις στα αντίπαλα καρέ.

Νέοι: Ολυμπιακός - Μάλμε 2-0
INTIME SPORTS

Η εικόνα του αγώνα δεν διαφοροποιήθηκε ιδιαίτερα στο δεύτερο ημίχρονο, καθώς οι παίκτες του Βασίλη Βούζα είχαν εξαιρετικές συνεργασίες, σημάδεψαν εκ νέου το αντίπαλο δοκάρι με τον Γιώργο Μανθάτη και διαμόρφωσαν το τελικό αποτέλεσμα στο 67', όταν ο Νίκος Βέργος σκόραρε στην πρώτη επαφή του με την μπάλα.

Οι γηπεδούχοι θα μπορούσαν να διευρύνουν το προβάδισμά τους στα τελευταία λεπτά, αλλά ο Γιώργος Καναβέτας παραβίασε την αντίπαλη εστία από θέση οφσάιντ κι ο Κώστας Μεγαρίτης είχε δοκάρι στις καθυστερήσεις.

Ολυμπιακός:Hλιάδης, Σάλιακας, Τσιμίκας, Βατουσιάδης, Τόλι, Καραχάλιος (71' Καναβέτας), Μεγαρίτης, Μανθάτης (75' Ιγνατίδης), Λάτσι, Ανδρούτσος (66' Βέργος), Γαρεφαλάκης.

Μάλμε: Μολίν, Ζ. Άντερσον, Μπρόρσον, Χατζικάντουνιτς, Λούντγκρεν (65' Βέρνγκρεν), Κέρχαν (82' Μπέργκβιστ), Στάγκοβα, Σβάνμπεργκ, Ρέτζιτς (75' Στογιάνοβιτς-Φρεντίν), Χούμετ, Καραμάν.

News 24/7

24MEDIA NETWORK