Νέοι: Μάλμε - Ολυμπιακός 1-3

Ο Ολυμπιακός άφησε πίσω του την εντός έδρας ήττα από την Ατλέτικο Μαδρίτης κι εκμεταλλευόμενος το αριθμητικό πλεονέκτημα για παραπάνω από ένα ημίχρονο, επικράτησε 3-1 της Μάλμε στο "Ίντροσπλατς".

Νέοι: Μάλμε - Ολυμπιακός 1-3

Η Μάλμε έκανε το... λάθος να προηγηθεί στο 18ο λεπτό με τον Χάνες Σέντερχολμ (ύστερα από εκτέλεση κόρνερ) και ο Ολυμπιακός αφυπνίστηκε.

Στο 20ό λεπτό ο Κώστας Γαρεφαλάκης σημάδεψε το δοκάρι του Σίξτεν Μολίν, αλλά στο 34' ο Καζίμ Λάτσι και στο 39' ο Νίκος Βέργος ανέτρεψαν τα δεδομένα.

Σημείο κλειδί του αγώνα ήταν το 42ο λεπτό, όπου ο Τρουλς Βέρνγκρεν υπέπεσε σε πέναλτι κι αποβλήθηκε, ενώ ο Βέργος δεν λάθεψε από την άσπρη βούλα.

Στο δεύτερο ημίχρονο ο Ολυμπιακός έχασε καλές ευκαιρίες, με σημαντικότερη το χαμένο πέναλτι του Βέργου στο 75' (απέκρουσε ο Μολίν), ωστόσο το 3-1 παρέμεινε μέχρι τέλους.

Οι "ερυθρόλευκοι" συγκατοικούν με την Γιουβέντους στη 2η θέση του ομίλου (3 βαθμοί), ενώ η Ατλέτικο Μαδρίτης καμαρώνει στην κορυφή με 6 βαθμούς. Σε τρεις εβδομάδες (22/10, 19:00) ο Ολυμπιακός υποδέχεται τους "μπιανκονέρι".

Μάλμε: Μολίν, Βέρνγκρεν, Σέντερχολμ, Κραλ, Μπρίνιαρσον, Κέλκερ (53' Κάραμαν), Στάγκοβα, Μπράνεφαλκ (46' Άντερσον), Σβάνμπεργκ (75' Μπλιξτ), Μπρόρσον, Χούμετ.

Ολυμπιακός: Ηλιάδης, Σάλιακας, Τσιμίκας, Βατουσιάδης, Τόλι, Λάτσι (79' Ανδρούτσος), Γαρεφαλάκης (57' Μανθάτης), Καραχάλιος, Βέργος, Μεγαρίτης, Ιγνατίδης (86' Παπουτζίδης).

News 24/7

24MEDIA NETWORK