Τρεις πρώην "ερυθρόλευκοι" κόουτς οι πιο περιζήτητοι στην Ευρώπη

Κόκκινο χαλί φαίνεται να στρώνουν ομάδες όπως η Μπαρτσελόνα, η Μίλαν και η Ίντερ σε προπονητές που πέρασαν από τον πάγκο του Ολυμπιακού.

Τρεις πρώην "ερυθρόλευκοι" κόουτς οι πιο περιζήτητοι στην Ευρώπη

Τα πιο "καυτά" ονόματα στην Ευρώπη είναι αυτή την περίοδο οι Λεονάρντο Ζαρντίμ, Ερνέστο Βαλβέρδε και Μάρκο Σίλβα σύμφωνα με το ' ESPN'.

Ποιο είναι το κοινό των τριών προπονητών; Μα φυσικά το γεγονός ότι όλοι τους έχουν περάσει από τον πάγκο του Ολυμπιακού!

Ο Ζαρντίμ τρέλανε την Ευρώπη με τη φετινή πορεία της Μονακό βγάζοντας νοκ άουτ μεγάλες ομάδες, ωστόσο είναι κοντά και στην κατάκτηση του γαλλικού πρωταθλήματος.

Ο Ερνέστο Βαλβέρδε τα τελευταία χρόνια έχει αποδείξει ότι βρίσκεται ανάμεσα στους καλύτερους προπονητές της Ισπανίας, κάνοντας τρομερές πορείες με την Αθλέτικ Μπιλμπάο, ενώ ο Μάρκο Σίλβα δοκίμασε φέτος την τύχη του στην Premier League με στόχο να σώσει τη Χαλ και είναι πολύ κοντά στο να το πετύχει.

Άκρως επιτυχημένοι λοιπόν οι τρεις τους, οι οποίοι σύμφωνα με τα όσα αναφέρει το δημοσίευμα του ESPN, έχουν κάνει κορυφαίους συλλόγους να τους στρώνουν κόκκινο χαλί.

Πιο συγκεκριμένα, ο Βαλβέρδε έχει ως πιθανότερο προορισμό της Μπαρτσελόνα. Οι φίλαθλοι των θέλουν, ενώ και η διοίκηση των 'μπλαουγκράνα' θεωρεί ότι είναι ο ιδανικός αντικαταστάτης του Λουίς Ενρίκε.

Για τον Ζαρντίμ ενδιαφέρον φαίνεται πως εκφράζουν η Παρί, η Μίλαν και η Ίντερ, ενώ για τον Σίλβα γίνεται χαμός στην Premier League με Γουέστ Χαμ και Σαουθάμπτον να έχουν το προβάδισμα.

News 24/7

24MEDIA NETWORK