Youth League: Ντιναμό Ζάγκρεμπ-Ολυμπιακός 2-2

Αν και βρέθηκε να προηγείται με 2-0, ο Ολυμπιακός δέχθηκε δύο γκολ μέσα σε εννέα λεπτά στο φινάλε της αναμέτρησης με την Ντιναμό Ζάγκρεμπ στην Κροατία, πετώντας τους τρεις βαθμούς. Σάλιακας και Χαντζάρας τα γκολ για τους "ερυθρόλευκους".

Youth League: Ντιναμό Ζάγκρεμπ-Ολυμπιακός 2-2
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

"Αυτοκτόνησε" στο φινάλε ο Ολυμπιακός! Οι "ερυθρόλευκοι" κρατούσαν τη νίκη στα χέρια τους στο ματς με την Ντιναμό Ζάγκρεμπ στην Κροατία μέχρι το 93', όταν ένα λάθος του Γαβαλά έδωσε την ευκαιρία στους γηπεδούχους να ισοφαρίσουν και να "κλέψουν" τον βαθμό της ισοπαλίας.

Το σκορ για τον Ολυμπιακό άνοιξε στο 25 ο Σάλιακας με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι. Η Ντιναμό έφτασε πολύ κοντά στην ισοφάριση στο 58' όταν η κεφαλιά του Σούνγιτς σταμάτησε στο δεξί δοκάρι της εστίας του γκολκίπερ των Πειραιωτών. Η ομάδα του Βούζα έμεινε με 10 παίκτες στο 71' μετά από δεύτερη κίτρινη κάρτα στον Ανδρούτσο, γεγονός που έδωσε στους Κροάτες την ευκαιρία να πιέσουν.

Παρά το αριθμητικό μειονέκτημα, ο Ολυμπιακός έφτασε και σε δεύτερο γκολ στο 73' με τον Χαντζάρα, ο οποίος πρόλαβε την έξοδο του τερματοφύλακα της Ντιναμό και τσίμπησε την μπάλα, στέλνοντάς την στα δίχτυα. Η πίεση απέδωσε για τους Κροάτες, οι οποίοι μείωσαν σε 2-1 στο 84' με τον Καμπράτζα.

Στις καθυστερήσεις και συγκεκριμένα στο τελευταίο λεπτό, ο Όλμο δοκίμασε το σουτ, η μπάλα έφυγε από τα χέρια του Γαβαλά και κατέληξε στα δίχτυα του με αποτέλεσμα να γίνει το 2-2, που ήταν και το τελικό σκορ, με τον τερματοφύλακα των "ερυθρολεύκων" να είναι απαρηγόρητος.

Ντιναμό Ζάγκρεμπ: Μίσκιτς, Ίχαρος, Βούιτσα, Κουλένοβιτς (80΄Μπέλσιτς), Τόμιτσεκ, Σούντσιτς, Πλάντακ (66 Καμπράτζα), Γκότσακ, Φίντιτς, Ντάνι Όλμο, Μπόζιτς (54 Μάτιτς).

Ολυμπιακός: Γαβαλάς, Νικολάου, Βατουσιάδης, Τόλι, Σάλιακας, Μεγαρίτης (76' Λάμπρου), Μανθάτης, Πλέγας, Ανδρούτσος, Βάρκας (62' Ρέτσος) και Χαντζάρας (82' Κιρτζιαλίδης).

Το LIVE του αγώνα

News 24/7

24MEDIA NETWORK