Απίστευτο: Ο Όλσεν πήγε στο γήπεδο αγκαλιά με οπαδούς της Κοπεγχάγης

Σπάνιες εικόνες στη Δανία! Οπαδοί της Κοπεγχάγης έστησαν... μπλόκο στο πούλμαν της ομάδας κι έτσι οι παίκτες κατέβηκαν -μαζί τους κι ο Ρόμπιν Όλσεν- και πήγαν με τα πόδια στο γήπεδο φωνάζοντας συνθήματα παρέα.

Απίστευτο: Ο Όλσεν πήγε στο γήπεδο αγκαλιά με οπαδούς της Κοπεγχάγης

Κάτι πραγματικά σπάνιο συνέβη το απόγευμα της Κυριακής (6/3) στη Δανία. Η Κοπεγχάγη ταξίδεψε στο Άαρχους προκειμένου να δώσει αγώνα με την τοπική ομάδα για την 10η αγωνιστική του πρωταθλήματος.

Το πούλμαν της Κοπεγχάγης, στην οποία αγωνίζεται δανεικός και ο Ρόμπιν Όλσεν του ΠΑΟΚ, κατευθυνόταν προς το γήπεδο της αντιπάλου της, όταν στο δρόμο συνάντησε ένα... μπλόκο από οπαδούς που άρχισαν να τραγουδούν συνθήματα και να ανάβουν καπνογόνα.

Αντί λοιπόν να τους προσπεράσουν και να συνεχίσουν κανονικά, παίκτες και τεχνικό τιμ έδωσαν στον οδηγό εντολή να σταματήσει. Βγήκαν στο δρόμο, έγιναν ένα με τους οπαδούς και έκαναν πορεία (!) μέχρι το γήπεδο.

Πραγματικά σπάνιο και απολαυστικό. Δείτε το VIDEO:

Κοινωνία ΔΙΑΛΟΓΟΙ ΦΩΤΙΑ

Κάθειρξη 8 ετών για πλαστό απολυτήριο. Πυρ και μανία η έδρα του δικαστηρίου

Αντιμέτωπη με τις επιπλήξεις του δικαστηρίου βρέθηκε η κατηγορούμενη υπάλληλος Δημοσίου. "Είχα ανάγκη τα χρήματα" είπε η 55χρονη, συνταξιούχος σήμερα, που παρέδωσε πλαστό πτυχίο και ζημίωσε έτσι κατά 176.000€ το κράτος. "Άνθρωποι με πτυχία τυλίγουν σουβλάκια" είπε ο εισαγγελέας

 

Επιλογές

ΤΟ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΙΝΤΕΡΝΕΤ